reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

Co do goraczki to nie moge sie wypowiadac. Ja rzadko choruje, a goraczka 37,5 to juz plackiem leze... I ledwo żyję.
A co do grypy to fakt. Teraz sie o niej nie słyszy. 🤔🤔🤔 A zawsze sezon na wiosnę był...
Właśnie ta temperatura 37 z hakiem męczy jak cholera 🙊 a człowiek przy tym słaby jak mucha 😕

reklama
Bo grypa jest mniej zakazna niz covid a skoro nosimy maski , izoluemy sie, mierzymy temperatury itd to grype calkiem latwiej zwalczylismy 😂 a covid szaleje....
Szwagier wlasnie przechodzi, objawy ustapily i po 2 tyg od diagnozy test na ozdrowienca oblal. Dalej musi kiblowac ....

Ja też chora, takie same objawy jak Ty @Nunia ból głowy, zatoki, mięśni, nóg itp. Rozłożyło mnie w nocy we czwartek. Mam nadzieję, że to nie covid 🙊
Nie chce straszyć ale ja tak niedawno przechodziłam covid. Nawet głos straciłam. Zaczęło się sie od bólu głowy i mięśni potem zatoki, gardło, gorączka oczywiście. Ogólnie słabość i niemoc. 2 tygodnie wyjęte z życia. Radzę zrobić test chociażby po to żeby wiedzieć, że sie przeszło i są przeciwciała.

Mnie tez ostatnio drapaki gardło. Jestem alergikiem więc od razu zapodalam tabletkę na alergię, a do gardła na zmianę Tamtum Verde i Argentin. Teraz mnie zatoki męczą. Ale trudno przeboleje to. Taka pogoda.

reklama
Do góry