reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

Eno kochana pięknie ciemnieje, super!!!!

My zaczęliśmy starania. Wczoraj skończyła się @ i startujemy 😂
Ja dalej nie wiem, czy jeszcze próbować :p ? Oczywiście jeszcze i tak muszę czekać, bo po poronieniu nie miałam jeszcze @. Kiedyś po poronieniu po pierwszej @ zaszłam w ciążę i urodziłam zdrową córę :)

reklama
@Nelja Gratuluje I trzymam kciuki :) rosnijcie zdrowo :)
U mnie @ sie rozkrecila,więc w tym miesiącu nie zostalismy wylosowani, zeby ponownie zostac obdarowani dzidzia (jak to mowi corcia) ;) troche smutno :) ale cóż kolejne faze plodne przypada w wielkanoc moze sie uda wtedy :)
Jeszcze raz wszystkim dziewczyna, ktorym udalo sie w marcu gratuluje :) trzymam kciuki I zycze duzo zdrowka :)
Za te ktore nadal sie staraja trzymam kciuki :)
Za rodzace tez trzymam kciuki zeby poszlo szybko I bez komplikacji :)

Dziewczyny dziś kawoszka81 jechala do szpitala.
Trzymam kciuki za szybkie rozwiązanie ✊✊✊🤗
Kciuki 👍
Ja dalej nie wiem, czy jeszcze próbować :p ? Oczywiście jeszcze i tak muszę czekać, bo po poronieniu nie miałam jeszcze @. Kiedyś po poronieniu po pierwszej @ zaszłam w ciążę i urodziłam zdrową córę :)
To trudna decyzja 😘
@Nelja Gratuluje I trzymam kciuki :) rosnijcie zdrowo :)
U mnie @ sie rozkrecila,więc w tym miesiącu nie zostalismy wylosowani, zeby ponownie zostac obdarowani dzidzia (jak to mowi corcia) ;) troche smutno :) ale cóż kolejne faze plodne przypada w wielkanoc moze sie uda wtedy :)
Jeszcze raz wszystkim dziewczyna, ktorym udalo sie w marcu gratuluje :) trzymam kciuki I zycze duzo zdrowka :)
Za te ktore nadal sie staraja trzymam kciuki :)
Za rodzace tez trzymam kciuki zeby poszlo szybko I bez komplikacji :)
To może znowu uda nam się na wątku mamusiowym być razem 😋

reklama
Do góry