reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

Ja bym nie poszła na 18 nastke, po co ryzykować i dziwne ze nie przeniosą na inny termin większej imprezy.
Dokładnie...moje biedne dziecię skończyło 18 lat w lutym... miał mieć imprezę w lokalu...trzeba było przenieść... przenieśliśmy na kwiecień - i też dupa...latem chyba zaprosimy do ogródka na grilla [emoji45]
Ale cierpliwie czeka.
I nie przyjmuje zaproszeń od kolegów i koleżanek - a takowe się zdarzają.

reklama
Hey.Co uwazacie o obecnej sytuacji covid?Dziś slyszslam ze niemowlaki tez chorują.Boje się ze cos sie przyplata z szpitala.
Dziś byłam z córka w poradni psychologicznej na testy na dysortografie to musiałam wyjść na czas badan z poradni jechać do domu i po 1,5h wracać.Bo takie są zaostrzenia.
W TV straza ze mlodzi umieraja a szczepić nas nie chcą.
Co ma być to będzie, nie wiem czy jest sens przejmować się tym na co wpływu nie mamy. Teraz jest covid, potem co innego wynajdą o tak w kółko

Dziewczyny z tymi szczepieniami coś rusza, ciocia babcie wzięła na szczepienie i ja zapisali za miesiąc na astrę ( jest po 60 więc powinna czekać na inną szczepionkę ale to farmaceutka i od początku astrę ceni) od kwietnia jonson ruszy też dla młodych..
Ja tak niecierpliwie czekam na ogarnięcie tego covida i jakąś normalność w końcu 🙄
Dzień dobry dziś!
Jak tam z plamieniami nasz pracownik miesiąca?

Z tymi szczepieniami to bardzo dziwna sprawa. Bo moja mama ma 75 lat a wciąż nie może zapisać się na szczepienie. W lutym jej nawet powiedzieli, ze nie maja szczepionek i zarejestrowali ja na kwiecień 2022! Dziś idzie do przychodni i mam nadzieje, ze coś załatwi. Nie wiem o co tam chodzi. Kiedys mieszkała z nami w uk i tu tez ma kartotekę, w związku z czym chcieli ja szczepić już na początku lutego. Niestety była już w pl. Dziwna sprawa, bo młodsi są już szczepieni przecież.
A pracownik miesiąca jeszcze troszkę plami. Nie dużo , wczoraj ze 2-3 razy coś tam zauważyłam i dziś rano coś tam tez ale test ciemniejszy 🙂
EF3D57FE-DAC1-4B03-8EDC-A4EE48B2A4AC.jpeg

Z tymi szczepieniami to bardzo dziwna sprawa. Bo moja mama ma 75 lat a wciąż nie może zapisać się na szczepienie. W lutym jej nawet powiedzieli, ze nie maja szczepionek i zarejestrowali ja na kwiecień 2022! Dziś idzie do przychodni i mam nadzieje, ze coś załatwi. Nie wiem o co tam chodzi. Kiedys mieszkała z nami w uk i tu tez ma kartotekę, w związku z czym chcieli ja szczepić już na początku lutego. Niestety była już w pl. Dziwna sprawa, bo młodsi są już szczepieni przecież.
A pracownik miesiąca jeszcze troszkę plami. Nie dużo , wczoraj ze 2-3 razy coś tam zauważyłam i dziś rano coś tam tez ale test ciemniejszy 🙂
Zobacz załącznik 1251776
Eno kochana pięknie ciemnieje, super!!!!

My zaczęliśmy starania. Wczoraj skończyła się @ i startujemy 😂

Kwiatek, a nie dostałaś zastrzyku po poronieniu? Ja straciłam ciążę dużo wcześniej, bo w 11 tc - po łyżeczkowaniu, zanim mnie wypuścili, to dostałam zastrzyk (ja też mam rh-).
Nelja, fajnie by było, gdyby się od razu udało. Ja po poronieniu, o czwarte dziecko starałam się rok - bez skutku... Dopiero jak odpuściłam to wpadka. Teraz też wpadka. Cieszę się, ale fajnie też starać się i zobaczyć efekt za pierwszym razem. Także kciuki wciąż zaciśnięte...
Tak, pierwszy dostałam zaraz po stracie pierwszego dziecka, dokładnie, ale jak poszłam na IP i powiedziałam, że test poeytywny, a ja krwawię trochę, to dali mi ten zastrzyk i po nim przestałam krwawić.

Zobacz załącznik 1251776
No jest wyraźnie ciemniejszy pasek,nawet bez okular to widzę🥰...

Zobacz załącznik 1251776
No dziś ta Twoja kreseczka jeszcze piękniejsza 🤗 a jak samopoczucie jakieś objawy się zaczęły?
Eno kochana pięknie ciemnieje, super!!!!

My zaczęliśmy starania. Wczoraj skończyła się @ i startujemy 😂
W takim razie trzymam kciuki, żeby było za pierwszym razem 😊

reklama
Do góry