D
doublimam
Gość
My bedziemy w czworo wiec tez bez wiekszych szalenstwNie bardzo, nigdy na te święta nie robiłam czegoś wielkiego.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My bedziemy w czworo wiec tez bez wiekszych szalenstwNie bardzo, nigdy na te święta nie robiłam czegoś wielkiego.
To krzesełko można postawić do pionu. Dla nas było super. Zobacz sobie film na youtube.Kawoszka całkiem fajne to krzesełko, składałaś je czy trzymałaś rozłożone?
Ja z tych bezobjawowych niestety. Nigdy nic więcej poza delikatnymi mdlosciami czy lekkim bólem piersi mi nie było . Wolałabym mieć jakieś bardziej spektakularne dolegliwości, bo myśle, ze by mnie to uspokajało.No dziś ta Twoja kreseczka jeszcze piękniejsza a jak samopoczucie jakieś objawy się zaczęły?
Ja tez po poronieniu , zaraz przy pierwszej próbie zachodziłam w ciąże, oprócz tego poronienia rok temu. Wtedy nam się nie udawało aż w końcu odpuściliśmy . Do terazJa dalej nie wiem, czy jeszcze próbować ? Oczywiście jeszcze i tak muszę czekać, bo po poronieniu nie miałam jeszcze @. Kiedyś po poronieniu po pierwszej @ zaszłam w ciążę i urodziłam zdrową córę
Dziekuje choć jeszcze bardzo na chłodno do całej sytuacji podchodzę . Trzymam kciuki zeby Twój następny cykl byl tym szczęśliwym@Nelja Gratuluje I trzymam kciuki rosnijcie zdrowo
U mnie @ sie rozkrecila,więc w tym miesiącu nie zostalismy wylosowani, zeby ponownie zostac obdarowani dzidzia (jak to mowi corcia) troche smutno ale cóż kolejne faze plodne przypada w wielkanoc moze sie uda wtedy
Jeszcze raz wszystkim dziewczyna, ktorym udalo sie w marcu gratuluje trzymam kciuki I zycze duzo zdrowka
Za te ktore nadal sie staraja trzymam kciuki
Za rodzace tez trzymam kciuki zeby poszlo szybko I bez komplikacji
Z córka robimy ozdoby wielkanocne i listę wypieków , które zamierzamy popełnić na Wielkanoc My obchodzimy , może nie jakoś hucznie ale zdecydowanie świętujemy Wielkanoc. Bardzo lubię ten czas , mnie przyniósł zajączekDziewczyny czy Wy juz przygotowujecie sie do wielkanocy ?
Ja jakos tego nie czuje
Baaardzo bym chciała móc przylecieć do Was z dobrymi wieściami oby, obyNelja no coraz bardziej zasluzony tytul ah juz sie nie moge doczekac az napiszesz po pierwszym usg super wiesci
Nic, kompletnie nic. Ja bardziej czekam na maj. Moi rodzice w sobotę idąna pierwsze szczepienie, wiec jest szansa, ze w maju przylecą. Wielkanoc spedzamy we 3..., fajnie, ze choć we 3 i tyle❤.Dziewczyny czy Wy juz przygotowujecie sie do wielkanocy ?
Ja jakos tego nie czuje
Jaaa! Wyczuwalam jak na sasiedniej ulicy sasiadka robila i wymiotowalam! Obok baru nie przechodzilam. Wszystkie 3 ciaze do 4 mca tak.Dziewczyny czy wam też w ciąży przestala smakować kawa? Mi się to pierwszy raz zdarzyło. Tak lubię, a teraz śmierdzi i bardzo gorzka. Jade tylko na zwykłej rozpuszczalnej z dużą ilością mleka, bo innej nie przełknę. A ciśnienie niskie więc muszę sie jakoś ratować. Chyba że znacie inne sposoby....
W 3cim trymestrze przestalam pic, ale jak urodzilam,.to znowu mi bardzo smakujeDziewczyny czy wam też w ciąży przestala smakować kawa? Mi się to pierwszy raz zdarzyło. Tak lubię, a teraz śmierdzi i bardzo gorzka. Jade tylko na zwykłej rozpuszczalnej z dużą ilością mleka, bo innej nie przełknę. A ciśnienie niskie więc muszę sie jakoś ratować. Chyba że znacie inne sposoby....
My kiedys swietowalismy we 2 , potem 3 , potem 4 teraz 5 plus kot !Nic, kompletnie nic. Ja bardziej czekam na maj. Moi rodzice w sobotę idąna pierwsze szczepienie, wiec jest szansa, ze w maju przylecą. Wielkanoc spedzamy we 3..., fajnie, ze choć we 3 i tyle❤.
Czekam na fobre wiesci o nowych dzidziach- ciążach, czy to jeszcze w marcu, czy to w kwietniu, a nawet w maju❤.
Ja infekcji nie mialam ale od gina antybiotyk oslonowo po amniopunkcji. Nie martw sie sa antybiotyki , ktore w ciazy mozna mysle, ze lekarz wie co robi.Dziewczyny pomozcie
Właśnie wracam od lekarza u mnie lekarz rodzinny i zapisał mi antybiotyk na infekcje w moczu wynik pozytywny tyle wiem .Ale może na razie wystarczy wziasc furagine .Sprawdziłam na ulotce i w 2 trymestrze można brać
Ten antybiotyk to penicylina może któraś z was miała infekcje i wie co robic