100 lat, spełnienia marzeń i szybkiego poroduDziewczyny, jeszcze raz WSZYSTKIM bardzo dziękuję za życzenia, mam nadzieję, że się wszystkie wkrótce spełnią, bo się wieczorem bardzo "nachodziłam", żeby w końcu coś się ruszyło, bo ile można czekać.
I załączam Wam dowód, że tort był i że jestem prawdziwą czterdziestką
reklama
kwiatek250
Fanka BB :)
Bardzo dziękuję100 lat, spełnienia marzeń i szybkiego porodu
Nelja
kwiatek250
Szpital
Wow, no to czekamy na efekt
Ja z powodu imprezy urodzinowej córki (18-stka) a potem papierkowej pracy (niestety) nie zaglądałam wczoraj na forum i nie zdążyłam złożyć życzeń, więc teraz życzę: jeśli jesteś w trakcie to szybkiego i łatwego porodu, a tak poza tym to cudownego macierzyństwa
Ja z powodu imprezy urodzinowej córki (18-stka) a potem papierkowej pracy (niestety) nie zaglądałam wczoraj na forum i nie zdążyłam złożyć życzeń, więc teraz życzę: jeśli jesteś w trakcie to szybkiego i łatwego porodu, a tak poza tym to cudownego macierzyństwa
kwiatek250
2h urodzinowy spacer, odpadł czop do końca, wróciliśmy jeszcze na pół godz. pochodzić, pobiegałam po schodach, parter - 1 piętro, skurcze, 1.30 silne skurcze, szpital, KTG, porodówka, znieczulenie, uffff dlatego mam siłę kontynuować telenowelę pt. "Kwiatek może w końcu urodzi..." , "mąż" pobiegł do domu po drugą walizkę i potem ze mną zostaje. Teraz trzymajcie we śnie kciuki za nas. Jak dojdę do siebie to napiszę. W k9ńcu może będę mogła ogłosić światu mòj 9cio miesięczny sekret❤.
znadziejami
@kwiatek250 trzymam kciuki i czekam na informacje i fotkę malusiej2h urodzinowy spacer, odpadł czop do końca, wróciliśmy jeszcze na pół godz. pochodzić, pobiegałam po schodach, parter - 1 piętro, skurcze, 1.30 silne skurcze, szpital, KTG, porodówka, znieczulenie, uffff dlatego mam siłę kontynuować telenowelę pt. "Kwiatek może w końcu urodzi..." , "mąż" pobiegł do domu po drugą walizkę i potem ze mną zostaje. Teraz trzymajcie we śnie kciuki za nas. Jak dojdę do siebie to napiszę. W k9ńcu może będę mogła ogłosić światu mòj 9cio miesięczny sekret❤.
Witaj Nadija_n. Moje dorosłe dzieci przyszły na świat przez CC. I teraz też będzie na pewno 3 CC. A co do badań prenatalnych jestem po pierwszych i wygląda na to że wszystko ok. Mimo wszystko jakiś lek pozostaje, przecież lekarze też się mylą.Ja robiłam nifty test,wyszedl w porządku,papa nie robiłam bo nifty dokładniejszy, oraz usg prenatalne to Standart owo. Też mam nadzieję że zdrowe, ja już za niecałe 4 tyg. CC.
To masz już dorosłe dzieci. Moja ma 15lat córka.
reklama
Monika82Piotrek76
Aktywna w BB
no w końcuSzpital
Podziel się: