reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

Ja pierwsze dwa porody miałam wywoływane w Polsce po 14 dniach po terminie ,oba z oksytocyna a przy drugim to nawet miałam na obie ręce podłączona.Oba porody były umówione z ginekologiem moim co pracował w szpitalu i pani doktor spieszyło się do domu bo akurat pracowała tylko do 15 a mnie przyjęli o 9 .Syn urodził się 4500 i 62 długi także przy końcu dwie położne pomagały mi kładąc się na brzuchu żebym dała radę go wypchać.Na samo myśl mam ciary jak wspominam .3urodxil się w Norwegii akurat w dacie wyznaczonej a ze to była wigilia to nawet jak dostałam skurczy nie wierzyłam ze to już .Sam poród po dojeździe 3 godziny .Przy żadnym nie odeszły mi wody tylko miałam przebijamy pęcherz. .Także co poród to inne doświadczenia 😉
Podtrzymuję, niech już sobie siedzi w tym brzuchu i nie wyłazi 🤦‍♀️😂🤔🤭

reklama
Witajcie.
Wczoraj i dziś rano testy pokazały mi II KRECHY. Wypada 4t3d. W listopadzie skończyłam 40 lat 🙂. Mam już trojke dzieci - dwóch synów (13,5 l i prawie 6l) i córkę 10l.
Jutro wybieram się do labo m.in. na betę.
Spróbuje nadrobić trochę ten wątek i mam nadzieję zostać tu dłużej. 🙃
Witaj, ja skończyłam 39 w styczniu. Jestem teraz 7t6d. To moja V ciąża, ale dziecko będzie czwarte.

Witajcie.
Wczoraj i dziś rano testy pokazały mi II KRECHY. Wypada 4t3d. W listopadzie skończyłam 40 lat 🙂. Mam już trojke dzieci - dwóch synów (13,5 l i prawie 6l) i córkę 10l.
Bravo, zapraszamy!😀

reklama
Witajcie.
Super gratuluję!!!!

Do góry