reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

Podtrzymuję, niech już sobie siedzi w tym brzuchu i nie wyłazi 🤦‍♀️😂🤔🤭
Oj tam! Niech wyłazi! 😁 Jak się pospieszysz to jeszcze w walentynki zdążysz 😉 Spacer po lesie nic nie pomógł ? 😉
Witajcie.
Wczoraj i dziś rano testy pokazały mi II KRECHY. Wypada 4t3d. W listopadzie skończyłam 40 lat 🙂. Mam już trojke dzieci - dwóch synów (13,5 l i prawie 6l) i córkę 10l.
Jutro wybieram się do labo m.in. na betę.
Spróbuje nadrobić trochę ten wątek i mam nadzieję zostać tu dłużej. 🙃
Gratulacje! 😍

reklama
Dziś wielki dzień dla Wikusi Chrzest. Maleństwo pociumkało właśnie i leży sobie na mnie takie szczęśliwe, uwielbiam jak się tak przytula[emoji179]a ja spać już nie mogę. Dziewczyny w tym wieku wszystko przeżywa się zupełnie inaczej, cudowne to jest [emoji2956][emoji7]
Kwiatek czy to też będzie Wasz wielki dzień??
Cudownych walentynek wszystkim życzę [emoji3059][emoji847][emoji307]
Wspaniałości dla malutkiej w jej wielkim dniu! 😍

ja codziennie myślę, że już "dzisiaj" napiszesz, że już się rozpakowałaś i masz maleństwo przy sobie :p ... jeszcze tylko chwilka :D
Młoda zdecydowanie sprawdza limity naszej cierpliwości do niej😀. Otóż, nic się nie dzieje, ja już nic nie piszę, nastawiam się na termin 25.02 lub wywoływanie po... chociaż po Waszych opisach porodów, to ja średnio chcę ją rodzić...🤦‍♀️🤔🤔🤔🤷‍♀️😂.

Młoda zdecydowanie sprawdza limity naszej cierpliwości do niej😀. Otóż, nic się nie dzieje, ja już nic nie piszę, nastawiam się na termin 25.02 lub wywoływanie po... chociaż po Waszych opisach porodów, to ja średnio chcę ją rodzić...🤦‍♀️🤔🤔🤔🤷‍♀️😂.

Swoje wycierpieć trzeba ale za jaką nagrodę!
Jutro odpuść rodzenie, dzień singla 😂

reklama
Do góry