reklama
kwiatek250
Fanka BB :)
Najwidoczniej nie przekonały, bo poza kawałeczkami czopa, nic się nie dzieje, kompletnie nic. Znowu jeździliśmy dziś autem, sprzątałam... Powiem tak, jeśli nie urodzę do jutra, do północy, to kit z tym wszystkim... czekam do francuskiego terminu 25.02 (w Polsce miałabym termin na 18.02, a we Francji liczą 41 tyg.) i potem będą mi xyxoływać i już. Nic na to nie poradzęKwiatek rodzisz czy ściskasz do jutra przekonały cie do tej soboty?
netka.
Coś mi powiadomienia nie przychodziły. Czytam do tyłu.
Baaardzo mi przykro Współczuję. Oby małżonek się ogarnął... Czy tak jest zawsze?
O, może faktycznie walentynkowy bobasek będzie Kciuki zaciśnięte.
@Tanita79 moze i u Ciebie?
Celesty mój chrzestny w tym roku skończy 61 lat, jego żona 62 mają 5 dzieci. Najmłodszą ciotka urodziła w wueku 41 lat. Dużo przeszli ale wszyscy są po ślubach oprócz najmłodszej. Ona ma teraz 21 lat jest mądra, ładna, zdolna. Nie ma czym się przejmować. Aby miłość była w związku i w stosunku do dziecka. No jak Kowalewski teraz zmarł w wieku 83 lat a córkę miał 21 lat. To Ty rady nie dasz. Będzie ciężko ale aby do przedszkola dziecko poszło i zobaczysz różnicę.
U wierz mi ja mam odwrotnie wsparce rodziny ale mój mąż się nigdy nie zmieni. Ostatnio tu gdzie była sypialnia było też łóżeczko moje córki ona za nic w świecie nie chciała spać w pokoju gdzie są zabawki ma 3.5 roku, dlatego postanowiłam jej meble przeniść do sypialni a nasze łóżko i szafę przenieść do jej pokoju z zabawkami i tam wstawilibyśmy łóżeczko. I co z twardniejącym brzuchem przeciągnęłam szafę i dwa regały, przeniosłam wszystkie zabawki, dywan. Dobrze że wszystko na filcu to pchałam to po podłodze a hrabia siedział i oglądał film jak zwygla miał to w d..pie. na ostatniej wizycie lekarz mi powiedział że mam się nie denetwować i nie przeforsować bo urodzę. Do tego mam opadające dno macicy. Już ściągnęłam aplikację i jak sobie przypomnę to ćwiczę mięśnie kegla. A ten łaskę mi robi że mi colę bez cukru kupił albo jak proszę o konkretne bułki dla córki to kupi byle co. Tylko ona ma wybiórczość pokarmową i nie zjada wszystkiego.
Wszędzie dobrze tam gdzie nas nie ma.
Baaardzo mi przykro Współczuję. Oby małżonek się ogarnął... Czy tak jest zawsze?
@kwiatek250 no to może walentynkowa dziewczynka będzie
Dziewczyny, chyba auto coś ruszyło... czop mi schodzi... Stresuję się, do Walentynek❤ jeszcze dwa dni.
O, może faktycznie walentynkowy bobasek będzie Kciuki zaciśnięte.
@Tanita79 moze i u Ciebie?
Monika82Piotrek76
Aktywna w BB
A próbowałaś pić herbatę z liści malin? Kupuje się w zielarskim sklepie. Mi pomogła przy dwóch porodach.Najwidoczniej nie przekonały, bo poza kawałeczkami czopa, nic się nie dzieje, kompletnie nic. Znowu jeździliśmy dziś autem, sprzątałam... Powiem tak, jeśli nie urodzę do jutra, do północy, to kit z tym wszystkim... czekam do francuskiego terminu 25.02 (w Polsce miałabym termin na 18.02, a we Francji liczą 41 tyg.) i potem będą mi xyxoływać i już. Nic na to nie poradzę
kwiatek250
Nie, jak znajdę taką, to kupię...i wypróbuję. Dzięki!A próbowałaś pić herbatę z liści malin? Kupuje się w zielarskim sklepie. Mi pomogła przy dwóch porodach.
kwiatek250
Ale podobno jak czop odchodzi, to dla dobra dzidziusia nie powinno sie już "sexić", więc ja mojemu wczoraj powiedziałam, że do porodu koniec sexu.... To w końcu można czy nie...? Bo jeszcze nie śpimy, to zawsze jeszcze dziś mogę na niego wskoczyćOj Kwiatek zostaje seks... Przesadzić z seksem oo to oksyyocyna może akurat zaskoczy
reklama
Dziś wielki dzień dla Wikusi Chrzest. Maleństwo pociumkało właśnie i leży sobie na mnie takie szczęśliwe, uwielbiam jak się tak przytula[emoji179]a ja spać już nie mogę. Dziewczyny w tym wieku wszystko przeżywa się zupełnie inaczej, cudowne to jest [emoji2956][emoji7]
Kwiatek czy to też będzie Wasz wielki dzień??
Cudownych walentynek wszystkim życzę [emoji3059][emoji847][emoji307]
Kwiatek czy to też będzie Wasz wielki dzień??
Cudownych walentynek wszystkim życzę [emoji3059][emoji847][emoji307]
Podziel się: