Kawoszka81
Fanka BB :)
Raz jest dobrze raz źle i to nie jest to że w ciąży jestem. Z resztą mam dwie młodsze siostry. Jedna 7 lat po ślubie dzieci nie mają. Nie dowiedziałam się czy nie mogą czy chodzi raczej o karierę zawodową. Druga rok młodsza wiecznie a to depresja a to 3 razy była zaręczona i za każdym razem zerwała. Jak to ona mówi po co jej małżeństwo to tylko kłopot i obowiązek a do dawania razld pierwsza. Po za tym ja jestem osobą wierzącą ale ona to ma całe życie podporządkowane. Codziennie do kościoła na 7 chodzi, prowadzi wspólnotę przykościelną. Ona jest za wyrokiem trybunału konstytucyjnego. Jak mała lubi jednorożce i konie to źle bo to symbol ludzi o odmiennej orjentacji sexualnej. Poj...a jak lato z radiem. Dzisiaj mi dała tak popalić, przeszkadza jej że mój maż nanosi z totłowni na butach pył na klatkę schodową. Mieszkamy w kamienicy a w piwnicy jest kotłownia no nie da się nanieść jak snieg się do butów przyczepi. Mi kazała leczyć psychiatrycznie. I ona myśli że ją wezmę na chrzestną teraz nigdy w źyciu.Bardzo mi przykro, że doświadczasz takiego traktowania ze strony "księciunia" ... Teraz to Ty powinnaś być królową, trzymaj się, życzę Ci normalności i zrozumienia, a przede wszystkim wszystkiego co dla Ciebie i Twoich dzieci najlepsze