reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

Co do tematu orientacji to właśnie... Gdyby to było moje dziecko? Co przestanę kochać? Będę na siłę zmieniać? Pierwsza starałabym dać mu wsparcie i akceptację a każdy człowiek jest czyimś dzieckiem.

Maja był tu taki moment gdy czytałam, czasem coś napisałam ale jakoś... Nie czułam się u siebie😉

Co do rodzeństwa... Moje dziecko ma starsze😁 sam nie jest. Ja nawet na niego bym się nie zdecydowała w naszej sytuacji ale... Była kiedyś taka reklama seata Arony 😂 już nie pamiętam dokładnie coś w stylu : mama tabletki tata prezerwatywy a ja... Cóż maluch był wpadka jest oczkiem w głowie 😉
Ja w tym roku skończę 45 lat, mąż ma 10 więcej 😬
Mam 3 wspaniałych i zdrowych dzieci zadowolę się 😜

reklama
Kwiatek jakby ci płakała po urodzeniu to wiesz co robić, w samochód i jazda!
Wiesz, że już za chwilę usłyszysz jej głosik... 😍
Netka co u was?
Teredka jak sobie radzicie?
Tak was czytam i myślę... Co ja tu robię? Mam prawie przedszkolaka 😂 zasiedziałam się 🙄
Arona, nawet nie próbuj stąd uciekać!!! Przylecę do Polski i Cię znajdę:)

Kwiatek jakby ci płakała po urodzeniu to wiesz co robić, w samochód i jazda!
Wiesz, że już za chwilę usłyszysz jej głosik... [emoji7]
Netka co u was?
Teredka jak sobie radzicie?
Tak was czytam i myślę... Co ja tu robię? Mam prawie przedszkolaka [emoji23] zasiedziałam się [emoji849]
Kochana siedź jak najdłużej, Twoje rady są zawsze cenne, ze świeżutkiego doświadczenia .
Dziś miałam dzień cały na rozjazdach , moje grzeczne maleństwo zaczynało wrzaski jak tylko wyjeżdżałam z podwórka, dosłownie siódmy zmysł [emoji1787] Jutro mam nalot koleżanek z pracy a w niedziele chrzciny wiec urwanie głowy.
Ale mi się życie pozmieniało, u fryzjera siedziałam dzis jak na szpilkach z telefonem w ręku, licząc każdą minutę, a rok temu narzekałam na nudę [emoji23][emoji23]
Kwiatek samochód mam sprawdzony ze synem, był koszmar ze spaniem , mąż robił rundkę wkolo wsi i dziecko spało jak zabite [emoji6] ale u Was tak strasznie trąbią w tych samochodach nie wiem czy się to maleńkiej spodoba [emoji9][emoji2956]

tylko ja we Włoszech mieszkam, na końcu świata, w małej wsi w górach 😜
Cudownie, to jeszcze na wakacje we Włoszech bym się załapała🏞⛰🌞🌏🏕.
No dobra, ale wiesz co, nie zwijaj siě stąd, bo ja może w końcu urodzę i będę miała million pytań, wątpliwości itp i będę Was tu wszystkie bez wyjątku potrzebowała, jako że doświadczenia żadnego nie mam w wychowywaniu swoich dzieci. No i forum 40 bez Ciebie, już takie samo by nie było... A potem jeszcze inne dziewczyny wpadłyby na ten szalony pomysł.... no bez kitu, nie może tak być !!!🧐😘🤷‍♀️

Kochana siedź jak najdłużej, Twoje rady są zawsze cenne, ze świeżutkiego doświadczenia .
Dziś miałam dzień cały na rozjazdach , moje grzeczne maleństwo zaczynało wrzaski jak tylko wyjeżdżałam z podwórka, dosłownie siódmy zmysł [emoji1787] Jutro mam nalot koleżanek z pracy a w niedziele chrzciny wiec urwanie głowy.
Ale mi się życie pozmieniało, u fryzjera siedziałam dzis jak na szpilkach z telefonem w ręku, licząc każdą minutę, a rok temu narzekałam na nudę [emoji23][emoji23]
Kwiatek samochód mam sprawdzony ze synem, był koszmar ze spaniem , mąż robił rundkę wkolo wsi i dziecko spało jak zabite [emoji6] ale u Was tak strasznie trąbią w tych samochodach nie wiem czy się to maleńkiej spodoba [emoji9][emoji2956]
No nie da się ukryć, trąbią, trąbią ... ale to najwyżej będziemy ją wozić tam i z powrotem po naszej krótkiej prywatnej uliczce... tu mało aut jest i nikt nie trąbi. Dodatkowo uliczka wymaga remontu, dużo dołków i górek jest więc ją wytrzęsie trochę, pobuja..., będzie spać jak suseł🤔😃

Poczyta się Was z rana i od razu miło dzień się zaczyna, czasami to jakbym poranne pogaduchy przy kawie zaliczyła😘
Dla odmiany moja psinka coś niedomaga, już dzwoniłam do mojego Love, niech po pracy pędzi do weterynarza. Seniora chyba kręgosłup i łapki bolą 😔 Tak mi go szkoda

reklama
Do góry