reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

reklama
Co do tematu orientacji to właśnie... Gdyby to było moje dziecko? Co przestanę kochać? Będę na siłę zmieniać? Pierwsza starałabym dać mu wsparcie i akceptację a każdy człowiek jest czyimś dzieckiem.

Maja był tu taki moment gdy czytałam, czasem coś napisałam ale jakoś... Nie czułam się u siebie😉

Co do rodzeństwa... Moje dziecko ma starsze😁 sam nie jest. Ja nawet na niego bym się nie zdecydowała w naszej sytuacji ale... Była kiedyś taka reklama seata Arony 😂 już nie pamiętam dokładnie coś w stylu : mama tabletki tata prezerwatywy a ja... Cóż maluch był wpadka jest oczkiem w głowie 😉
Ja w tym roku skończę 45 lat, mąż ma 10 więcej 😬
Mam 3 wspaniałych i zdrowych dzieci zadowolę się 😜
Wiesz czwarte dziecko zagwarantuje Ci emeryturę w naszym kochanym kraju 😂 zawsze trzeba szukać dobrych stron nawet przy takich "obietnicach" 😁

reklama
Do góry