kwiatek250
Fanka BB :)
Dziewczyny, chyba auto coś ruszyło... czop mi schodzi... Stresuję się, do Walentynek❤ jeszcze dwa dni.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oj oby ruszyło chociaż on potrafi odejść sporo przed...Dziewczyny, chyba auto coś ruszyło... czop mi schodzi... Stresuję się, do Walentynek❤ jeszcze dwa dni.
trzeba będzie nowy wątek założyćArona przecież my wszystkie też będziemy 50ki
Jak mówi moja Córa "w kupie raźniej"
Super jest szansa, ze i ja do tego czasu będę już tuliła swoje maleństwo.Może w takim razie przesiedzę tu do...pięćdziesiątki
No teraz to trzymam kciuki jeszcze bardziej zaciśnięteDziewczyny, chyba auto coś ruszyło... czop mi schodzi... Stresuję się, do Walentynek❤ jeszcze dwa dni.
Wiem, wiem i na razie bez krwi, więc tym bardziej więcej czasu to może potrwać. Ja na sobotę zaplanowałam kolejne małe zakupy i jazdę samochodem, więc chciałabym to jeszcze zrealizować..., a potem to luz, Walentynki będą...oj oby ruszyło chociaż on potrafi odejść sporo przed...
Wiesz czwarte dziecko zagwarantuje Ci emeryturę w naszym kochanym kraju zawsze trzeba szukać dobrych stron nawet przy takich "obietnicach"Co do tematu orientacji to właśnie... Gdyby to było moje dziecko? Co przestanę kochać? Będę na siłę zmieniać? Pierwsza starałabym dać mu wsparcie i akceptację a każdy człowiek jest czyimś dzieckiem.
Maja był tu taki moment gdy czytałam, czasem coś napisałam ale jakoś... Nie czułam się u siebie
Co do rodzeństwa... Moje dziecko ma starsze sam nie jest. Ja nawet na niego bym się nie zdecydowała w naszej sytuacji ale... Była kiedyś taka reklama seata Arony już nie pamiętam dokładnie coś w stylu : mama tabletki tata prezerwatywy a ja... Cóż maluch był wpadka jest oczkiem w głowie
Ja w tym roku skończę 45 lat, mąż ma 10 więcej
Mam 3 wspaniałych i zdrowych dzieci zadowolę się
Ups to nie będzie emeryturytylko ja we Włoszech mieszkam, na końcu świata, w małej wsi w górach
jak się urodzi jutro to będziecie 2 dni świętowaćWiem, wiem i na razie bez krwi, więc tym bardziej więcej czasu to może potrwać. Ja na sobotę zaplanowałam kolejne małe zakupy i jazdę samochodem, więc chciałabym to jeszcze zrealizować..., a potem to luz, Walentynki będą...
Na dodatek dzieci z soboty są zaradne i pracowite. Wiem to z autopsji [emoji23][emoji1]kolejny plus [emoji173]jak się urodzi jutro to będziecie 2 dni świętować [emoji23]