reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

reklama
U mnie dziewczynki z 2013. :-) :)

Dziewczyny czujecie różnicę między tym wcześniejszymi ciążami a obecną?
Niby podobne ale nie do konca. Mimo wszystko nastawienie psychiczne inne, fizycznie ciezej od tych wczesniejszych ciaz. U mnie pomiedzy ciazami duze odstepy czasu wiec i sama jak kompletnie inna w kolejnej ciazy.

Niby podobne ale nie do konca. Mimo wszystko nastawienie psychiczne inne, fizycznie ciezej od tych wczesniejszych ciaz. U mnie pomiedzy ciazami duze odstepy czasu wiec i sama jak kompletnie inna w kolejnej ciazy.
Oczywiscie odnosze sie do mojej ostatniej ciazy w stosunku do wczesniejszych.😜Obecnie w ciazy nie jestem.

heh moje bliznieta tez z 2002 roku :) ale zbieg okolicznosci :)
U mnie juz miesiaczka zaczyna wariowac...powinna byc 4 dni temu...mysle moze te upały u Was w Pl?
Moze zmiana klimatu...ale napewno przyjdzie...chociaz cos czuja ze ta wstretna menopauza zaczyna wchodzic drzwiami i oknami...a poszla sobie siooo :)

Mi zadzwonili z przychodni że gin poszedł na L4 i że mam sobie dzwonić na początku września żeby umówić kolejną wizytę. Ale się wpieniłam naprawdę😡 zapytałam a kto mnie skieruje na badania prenatalne jak będzie po terminie, co z badaniami krwi i moczu, moimi schorzeniami i ciążą jak coś nie tak, a w pracy to mi umowę na gębę przedłużą. Szkoda gadać. Wiedziałam że się będę stresować w ciąży, ale że mnie dodatkowo będą wkurzać to nie przewidziałam.

Mi zadzwonili z przychodni że gin poszedł na L4 i że mam sobie dzwonić na początku września żeby umówić kolejną wizytę. Ale się wpieniłam naprawdę[emoji35] zapytałam a kto mnie skieruje na badania prenatalne jak będzie po terminie, co z badaniami krwi i moczu, moimi schorzeniami i ciążą jak coś nie tak, a w pracy to mi umowę na gębę przedłużą. Szkoda gadać. Wiedziałam że się będę stresować w ciąży, ale że mnie dodatkowo będą wkurzać to nie przewidziałam.
Nie mają w przychodni innego lekarza, który w tym czasie przejmie jego pacjentki?

reklama
Do góry