reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

reklama
A no to czekaj grzecznie i się nie denerwuj :) teraz by się przydało morze Świętego spokoju :*

Przydało by mi się to morze spokoju
Nie mogę nic na święta szykować bo moj maz wymyślił sobie malowanie ścian i krząta mi się facet po domu kurde [emoji36][emoji36]mógł by już to skończyć mówiłam żeby to po świętach robić to nie, ech dobrze ze ten rok się już kończy [emoji4]

Wszystko jest takie pogmatwane niby już odpuszczam a później jest ta myśl z tylu głowy ze może jednak 🤦🏻‍♀️i to zawirowanie w tym cyklu nie wiem co to było jest już nie mogę ale to przez stres raczej. Człowiek był młodszy wystarczyło raz i było a teraz rok i nic [emoji846]przytłaczają mnie te święta coś w tym roku.

reklama
Oj to razem mamy podobny nie dość ze kasa to jeszcze te starania i kryzys wieku chyba[emoji4]te 5 dni będą dla mnie wiecznością i pewnie dostanę okres 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️a jak się czujesz wszystko ok ??
Tak, czuję się w porządku. Dostałam od znajomej wózek, z fotelikiem, zawiozłam do mamy na przechowanie, zarezerwowałam sobie paczkę ciuszków we Wrocławiu, odbiorę jak będę po wyniki amnio. Paczka fajnych rzeczy za 50 zł do tego dwa laktatory, wkładki, woreczki, zabawka i chusta gratis :) ZUS podejrzewa mnie o niezasadne zatrudnienie, musiałam dzisiaj składać wyjaśnienia o to o marne 1000 zł z połowy etatu...
Jeszcze byłam wczoraj u dentysty, kolejny wydatek, ale nie chciałam stracić terminu.

Czekanie najgorsze. Czekam wciąż na pełne wyniki amiopunkcji. Oby już tam nic nie wyszło....

Do góry