reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

reklama
Wiem ze po do 20 któregoś dnia cyklu. Nie pamiętam ale postaram się sprawdzić i Ci odpisze dokładnie. Ja jedna pozamaciczna 18 lat temu , później nic dwa pełne procedury in vitro nic - ogólnie lipa i te komórki wyszły wysokie , dlatego ta immunologia - byłam w Lodzi , termin miałam za miesiąc , wyniki były jedne szybko , chyba nie dłużej niż 2 tygodnie . Możesz zadzwonić do apc analizy Łódź i podpytać się jak dlugo i który dzień cyklu.
Z tym encorton em to lekarz indywidualnie dobiera - ja od 10 dnia cyklu , miałam mieć jeszcze intralipid 3 serię ale po pierwszej spuchłam .Nie wiem czy to coś da , ale cóż może tym razem .
Po szukałam ale nie mam nigdzie informacji w którym konkretnie dniu , ale wyniki były dość szybko . Robiłam jeszcze inne i tak od września do grudnia , konsultacja luty i teraz pierwsza próba .Niestety ale boli mnie gardło , wiec trochę to mnie osłabiło.

Dziewczyny dostałam dzis@ w końcu,11 dni później teraz czekam na 5dc i zaczynam brać CLO oby się udało i było wszystko dobrze... zreszta będzie i tylko takie będę miała myśli :)

reklama
Do góry