Masz rację, oszaleć można. Ja miałam tydzień temu, No i za tydzień będę spokojniejsza chociaż trochę jak zobaczę, że wszystko okA ja dzisiaj na 19 idę na usg. Ostatnio byłam 2 tyg. temu. Czekanie na usg w pierwszych tygodniach ciąży strasznie się dłuży ...
reklama
Aga@
Zaangażowana w BB
Po moich doświadczeniach też wolę sprawdzać częściej. Z jednej strony nic to nie zmieni, ale ja nie lubię nakręcać się pozytywnie , a potem rozczarowć się. Wolę realnie patrzeć na sytuację. W ostatniej ciąży dopiero na usg genetycznym dowiedziałam się , że ciąża się nie rozwija. Ale zatrzymała się na wcześniejszym etapie, gdyż nawet nie było odpowiednich struktur. Przez miesiąc nie miałam usg, bo zaufałam lekarce , że wszystko jest ok. Potem czułam ogromne rozczarowanie.
Tak więc teraz idę sprawdzić wcześniej.
Daj później znaćA ja dzisiaj na 19 idę na usg. Ostatnio byłam 2 tyg. temu. Czekanie na usg w pierwszych tygodniach ciąży strasznie się dłuży ...
zadowolonaM
Fanka BB :)
Ja idę zaraz zbadać swój progesteron ciekawa jestem jak to u mnie wyglada. Dam znać jak będzie wynik.
Oczywiście znowu mnie zalało trochę w nocy kilka razy wstawałam wymieniać wkłady wielkie extra wręcz ... oby to był ostatni okres a następny za 9 miesięcy
Oczywiście znowu mnie zalało trochę w nocy kilka razy wstawałam wymieniać wkłady wielkie extra wręcz ... oby to był ostatni okres a następny za 9 miesięcy
zadowolonaM
Kochana masz racje tez bym częściej chodziła bo wiem co się czuje i myśli... ja teraz jak się uda być w ciąży to na pewno zrezygnuje z pracy tym razem mam wszystko ułożone nie będę ryzykowaćPo moich doświadczeniach też wolę sprawdzać częściej. Z jednej strony nic to nie zmieni, ale ja nie lubię nakręcać się pozytywnie , a potem rozczarowć się. Wolę realnie patrzeć na sytuację. W ostatniej ciąży dopiero na usg genetycznym dowiedziałam się , że ciąża się nie rozwija. Ale zatrzymała się na wcześniejszym etapie, gdyż nawet nie było odpowiednich struktur. Przez miesiąc nie miałam usg, bo zaufałam lekarce , że wszystko jest ok. Potem czułam ogromne rozczarowanie.
Ściskam cie mocno
zadowolonaM
Maju a jak się ogólnie czujesz???Daj później znać
Witam! Jestem tu nowa i dołączę się do wpisów. W maju skończę 40 lat. Myłam już na 1 usg prenatalnym i pappa. Po mimo wielkiego stresu wyszło ok. Przez wiek wyniki początkowo kiepskie, ale po badaniu z krwi wynik się poprawił. Teraz czekam na badanie połówkowe pozdrawiamNo mój ginekolog mi mówił, że ostatnio miał 47 letnią kobietę. Ja chyba pójdę prywatnie na usg gdy będę w 12 tyg przed testem Pappa,.
To super trochę dla mnie to pocieszenie. Buźka pozdrawiamWitam! Jestem tu nowa i dołączę się do wpisów. W maju skończę 40 lat. Myłam już na 1 usg prenatalnym i pappa. Po mimo wielkiego stresu wyszło ok. Przez wiek wyniki początkowo kiepskie, ale po badaniu z krwi wynik się poprawił. Teraz czekam na badanie połówkowe pozdrawiam
reklama
A dziękuję jako tako trochę mnie mdlilo od niedzieli .Dziś myślę ,że lepiej by nie zapeszyc.Plewie trochę w ogrodzie.Zrobiłam sobie przerwę na jabłko no i się wyprostować .Maju a jak się ogólnie czujesz???
Podziel się: