reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Witaj babydust to forum bardziej optymistyczne niż tamto o poronieniach a ja teraz potrzebuję dużej dawki optymizmu. Muszę poczuć, że 40 lat to jeszcze nie starość ;)
Tymczasem czekam na pierwszą @ po zabiegu. Taki pierwszy mały kroczek ku normalności.
No i trzymam ciągle kciuki aby przez 9 miesięcy u Ciebie @ nie było
Witaj Tojaka wprawdzie nie do mnie się zwracasz ale chciałam Ci powiedzieć, że cieszę się, że trafiłaś na nasze forum i że znajdziesz tu wiele wsparcia i zrozumienia jeśli zechcesz z nami zostać, do czego Cię serdecznie zachęcam :biggrin2:
Wiele z nas wie co to strata.. Ale też chyba wszystkie jesteśmy po 40stce albo zdecydowana większość- część się stara, część nosi pod sercem część zagląda żeby powiedzieć jak rosną ich pociechy:) więc 40stka to nie starość :-D

reklama
Witam,
czytam Was od pewnego czasu ale dzisiaj postanowiłam się przedstawić. W wieku 28 lat urodziłam bliźnięta, w wieku 36 córkę, w lutym tego roku poroniłam w 10tc. Mam 40 lat, starania możemy zacząć od czerwca. Z jednej strony jest we mnie ogromna chęć jeszcze raz spróbować, z drugiej ogromny strach i rezygnacja kompletna. Wierzę jednak, że stanę na nogi i będę aktywnie się starać a już dzisiaj wszystkim Wam tutaj kibicuję serdecznie.
Witaj i rozgość się :-) :) już do Ciebie pisałam a ten Twój post zobaczyłam dopiero teraz, gdzieś mi umknął. Przykro mi z powodu Twojej straty, znam ten ból z autopsji. I wiem też, że po pewnym czasie jest lepiej.. I wracają siły żeby znów walczyć. Będzie dobrze :)

Witam,
czytam Was od pewnego czasu ale dzisiaj postanowiłam się przedstawić. W wieku 28 lat urodziłam bliźnięta, w wieku 36 córkę, w lutym tego roku poroniłam w 10tc. Mam 40 lat, starania możemy zacząć od czerwca. Z jednej strony jest we mnie ogromna chęć jeszcze raz spróbować, z drugiej ogromny strach i rezygnacja kompletna. Wierzę jednak, że stanę na nogi i będę aktywnie się starać a już dzisiaj wszystkim Wam tutaj kibicuję serdecznie.
Witaj :)
jak widzisz wszystkie jesteśmy po jakiś przejściach i tylko jedno pragnienie zostać mamą...
Walczymy kochana, walczymy. Tobie też najlepszego- będziemy wspierać :)

Jutro termin @ a ja mam pełno śluzu w pochwie kurczę patrzę ciagle na wkładkę a tam nic zmylne sygnały kurde nie wiem serio zakręcona jestem. Poczekam kilka dni i najwyżej zrobię betę .

reklama
Magdamama ja swoje ciaze po sluzie wlasnie poznaje :) a ty nie powinnas zaczac duphastonu brac jak tylko IIkreski zobaczysz ? w terminie @ juz testy sa miarodajne :) trzymam kciuki :)

Do góry