Ja też potwierdzam, że mądra i umie nam doradzić.W dziewiatym tygodniu czyli za dwa tygodnie,a ty mi napisz po jakich badaniach juz jestes
reklama
Miałaś Pappa, czy inne prenatalne?To jeszcze trochę cierpliwości ale jaki duży maluszek już będzie My jesteśmy po usg prenatalnym, przed nami połówkowe za tydzień.
Nt 1,2Ile ci wyszlo nt
To superNt 1,2
Nie robiłam całego testu Pappa, tylko szczegółowe usg. I żadnego innego testu też nie robiłam.Miałaś Pappa, czy inne prenatalne?
Wiesz wlew mi za bardzo nie podpasowal - spuchłam, kończyny , twarz, odrobina dziwnego samopoczucia w nocy , także lipa . Plukałam się woda - odrobina lepiej ale obrzęki jeszcze są. Kurcze nic nie może być normalnie. Nie dość ze nie mogę zajść to nie mogę sobie pomóc. Także to nie dla mnie . Pozostał encorton od 10 dnia o ile mi podpisuje .Troszkę piórka mi opadły.Oj tak, uważam że to błogosławieństwo
Komórek NK nigdy nie badałam.. Bo nikt nie zlecił ale wiem, że dziewczyny przy kiepskim wyniku biorą encorton albo inny steryd i też się udaje zapanować nad tymi komórkami. Ja brałam encorton 10 mg do 15 tc więc mam nadzieję że i te komórki ewentualnie ujarzmił
A nie możesz zrobić bety?.Wiesz testy nie zawsze chcą wychodzić. Jest podobno taki dokładny z obliczeniem tygodnia ciąży .Może spróbuj ten dziewczyny sobie chwała .zrobilam dzisiaj jeszcze raz test ciazowy ... druga kreska praktycznie tak samo blada o ile nie bardziej jak 3 dni temu echh znowu stres
reklama
Ojej przykro mi, że znowu się niepokoisz, leż Kochana.. Myślę że robisz wszystko co możesz. Mam nadzieję że to jakieś niegroźne plamienie i przejdzie...Biore duphaston 3x1 nospe magnez leze .. juz chyba wiecej i tak nie moge zrobic co ?
Podziel się: