reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

No wlasnie 2%prawidlowych to bardzo malo:szok:chociaz moze ma jeszcze gorzej to wyniki z przed roku a ns tych wynikach zachodzilam:o
Z pierwszej ciazy corka 12lat.
A teraz od 3 lat taka masakra poronienia a teraz juz nawet zajsc nie idzie:oA Wy ile sie staracie?
Jest ktos jak ja ?od 8 miesiacy nic:no2:

reklama
Ja w tym cyklu jeszcze naturalnie - jak sie nie uda to przełamie ten strach i pójdę do mojej gin mówiąc wprost, że pragne jeszcze jednego dziecka i ma mi pomóc :) Mam nadzieję że nie stchórzę i nie zabraknie mi asertywności :-D syndrom "co ludzie powiedzą" :-D :-D

Dziewczyny leżę i czuje ze odleżyny mi sie robią :) ale plamienie jest malutkie wiec luz poleze jeszcze, jutro umówię sie na wizytę .
Kochane koleżanki starające sie dzidziusia nie poddawajcie Sie ! Przyczyna przez która cieżko jest wam zajść w ciąże nie zawsze jest po naszej stronie jesli plemniki są słabe wolne to nie dobiegają do celu , nie wiem co w tedy sie robi ? Ale lekarz powinien wiedzieć . Opinie osób 3 olewać trzeba bo większość myśli ze już za późno jak młoda dziewczyna to za młoda olać to!! Nasze dzieci nasze życie :) ja nawet nikomu jeszcze nie mówiłam tylko kilka osób wie bo u mnie to ciagle coś wychodzi .... jak będzie już bezpiecznie ogłoszę wszem ze jestem w ciąży :) ściskam was mocno i piszcie bo wierzcie mi wszystko mnie już boli od leżenia Haha
Leż leż i nie marudź. :-) przesyłka dotarla :-*

No wlasnie 2%prawidlowych to bardzo malo:szok:chociaz moze ma jeszcze gorzej to wyniki z przed roku a ns tych wynikach zachodzilam:o
A teraz od 3 lat taka masakra poronienia a teraz juz nawet zajsc nie idzie:oA Wy ile sie staracie?
My od końca czerwca. Tak nas naszło :-)

Ja w tym cyklu jeszcze naturalnie - jak sie nie uda to przełamie ten strach i pójdę do mojej gin mówiąc wprost, że pragne jeszcze jednego dziecka i ma mi pomóc :) Mam nadzieję że nie stchórzę i nie zabraknie mi asertywności :-D syndrom "co ludzie powiedzą" :-D :-D
Przestań ...to Twoje życie :) Moja gin zareagowała bardzo fajnie aż się chciało z nią rozmawiaći planować. Pan sławny doktor z kliniki LN za to kubeł swoich faktów..także poczułam się jak kolejny przypadek w jego karierze (statystycznie nieciekawy) ... i wiesz co , olałam go. Nawet jeśli podejmę próbę invitro to nie u niego...

Jak tu chwilkę sie pocieszę to zaraz znowu klaps :( kurde leżę plackiem wstaje tylko do wc i dziś wstalam zrobić kanapkę i okno zamknąć ... znowu mi więcej leci ale nie krwi na szczęście i taki twardy brzuch mi sie wydaje robi. Zaraz nocnik każe kupić sobie :) boli mnie trochę ten brzuch .

Jak tu chwilkę sie pocieszę to zaraz znowu klaps :( kurde leżę plackiem wstaje tylko do wc i dziś wstalam zrobić kanapkę i okno zamknąć ... znowu mi więcej leci ale nie krwi na szczęście i taki twardy brzuch mi sie wydaje robi. Zaraz nocnik każe kupić sobie :) boli mnie trochę ten brzuch .
Po co nocnik wspomoż się pampersem[emoji38]
...z jednej strony współczuję Ci tego lezenia no ale siła wyższa, a z drugiej to tez bym tak sobie troszkę poleżała, pospała, poczytała i jeszcze obiad by mi przyniesli, w ciszy tv obejrzała ale może tylko tak ze dwa dni...wiec rozumiem Cię.

U nas starania poszły szybko. Jeden cykl bach, drugi dzień poprawka i właśnie tule teraz śpiąca moja poprawkę ze smokiem w ustach[emoji38]

reklama
Po co nocnik wspomoż się pampersem[emoji38]
...z jednej strony współczuję Ci tego lezenia no ale siła wyższa, a z drugiej to tez bym tak sobie troszkę poleżała, pospała, poczytała i jeszcze obiad by mi przyniesli, w ciszy tv obejrzała ale może tylko tak ze dwa dni...wiec rozumiem Cię.
Czas wolno płynie jestem zależna od kogoś teraz ... a jak maz pojedzie do pracy bede z dziewczynkami sama i jak tu im
Obiad zrobić ? I już chce iść do lekarza niech zobaczy jak sytuacja . Fakt pampers był by Ok
:) :) jak sie chodzi i pracuje to sie marzy tak poleżeć a jak łóżko przykleja człowieka to eszystko boli :) ale co siła wyższa .., tak czytałam na innych forach to nie które dziewczyny miesiąc leżały kurczę oby tylko mnie to nie spotkało .

Do góry