kasiunia76
Fanka BB :)
Dziewczyny moje serduszko przestało bić ,nie wiem jak to przeżyje
Bardzo mi przykro
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny moje serduszko przestało bić ,nie wiem jak to przeżyje
Może z kimś pogadaj o tym lęku.Hejka laseczki
U mnie starania moge zacząć Lecz dostalam mega zajebi...te Wielkie obawy strach co bedzie jesli cos sie stanie i takie tam Nie wiem jak sie z tym poradzić Walczylam dlugo z lekami by ich nie brac i wszystko wporządku moge dzialac ale strach jest silniejszy jak sie z tym poradzic nie wiem..
Może z kimś pogadaj o tym lęku.
A może musisz sobie dać czas?
Trzymam za Ciebie kciuki.
Kazda z nas walczy z jakims lekiemHejka laseczki
U mnie starania moge zacząć Lecz dostalam mega zajebi...te Wielkie obawy strach co bedzie jesli cos sie stanie i takie tam Nie wiem jak sie z tym poradzić Walczylam dlugo z lekami by ich nie brac i wszystko wporządku moge dzialac ale strach jest silniejszy jak sie z tym poradzic nie wiem..
Kasiulku jak to? Przecież wszystko się rozwijało dobrze? Tak mi przykro Kochana, przytulam...Dziewczyny moje serduszko przestało bić ,nie wiem jak to przeżyje