reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

reklama
Dziękuję Wam ,jesteście kochane wszystkie ....doceniajmy jeszcze bardziej to co mamy ,nic nie dzieje się bez przyczyny ,każdy koniec jest początkiem nowego

Kasiulek 77 przykro mmi skarbie Ale trzymaj sie dzielnie dasz rade Najwazniejsze sie nie poddawac Żadne slowa tutaj Cie nie pociesza bo to okropny Ból ...
ale badz dzielna Duzo sily i wytrwalosci...

Hejka laseczki
U mnie starania moge zacząć Lecz dostalam mega zajebi...te Wielkie obawy strach co bedzie jesli cos sie stanie i takie tam :( Nie wiem jak sie z tym poradzić Walczylam dlugo z lekami by ich nie brac i wszystko wporządku moge dzialac ale strach jest silniejszy jak sie z tym poradzic nie wiem..

Hejka laseczki
U mnie starania moge zacząć Lecz dostalam mega zajebi...te Wielkie obawy strach co bedzie jesli cos sie stanie i takie tam :( Nie wiem jak sie z tym poradzić Walczylam dlugo z lekami by ich nie brac i wszystko wporządku moge dzialac ale strach jest silniejszy jak sie z tym poradzic nie wiem..
Może z kimś pogadaj o tym lęku.
A może musisz sobie dać czas?
Trzymam za Ciebie kciuki.

Hejka laseczki
Kazda z nas walczy z jakims lekiem

reklama
Dziewczyny moje serduszko przestało bić ,nie wiem jak to przeżyje
Kasiulku jak to? Przecież wszystko się rozwijało dobrze? Tak mi przykro Kochana, przytulam...

I ja niestety ze smutnym wejściami.. wczoraj pojawiło się brązowe plemienia u mnie. Pojechałam na izbę- zarodek jest, szyjka zamknięta. Ale polecili zbadać hcg i niestety spadlo w stosunku do ostatniego wyniku sprzed tygodnia.. więc czekam na poronienie..

Do góry