reklama
Kasiulek 77
Fanka BB :)
Zagości ,jestem pełna wiary i miłości,ściskam mocnoKasiulek77 bardzo mi przykro że masz taki trudny czas. Życzę Ci żeby w Twoim życiu znów zagościł pokoj i radość.
Ale życzenia chyba były składane na poważnie, nie?Dziewczyny dzis prima aprilis
Cześć Dziewczyny, przede wszystkim wszystkiego najlepszego na Wielkanoc chciałabym do Was dołączyć. w sierpniu skończę 42 lata, jestem teraz w 12 tyg 3 d ciąży. Drugiej, bo pierwsza skończyła się w sierpniu obumarciem (w 9 tc).
Szczerze, to nie myślałam, że będę kiedyś czekać na dziecko, ale poznałam po latach niefajnego związku człowieka, z którym poszło raz dwa- jesteśmy po ślubie od grudnia
Ogólnie oprócz bolących piersi i wzdęć i super apetytu nie mam żadnych dolegliwości. W zeszły piątek zaczęłam plamić, poleciałam do szpitala, zostawili mnie przez weekend i jest ok, nie powtórzyło się. Żadnego krwiaka, chyba przesadziłam z szybkością życia, bo mam dużo pracy, którą lubię, no i ciut za dużo chyba... teraz staram się zwolnić. W czwartek mam usg prenatalne no i jak zwykle boję się, czy serduszko bije, tak już mam po tym letnim poronieniu.
Uff, przepraszam, że tak długo, ale chciałam Wam się przedstawić.
Szczerze, to nie myślałam, że będę kiedyś czekać na dziecko, ale poznałam po latach niefajnego związku człowieka, z którym poszło raz dwa- jesteśmy po ślubie od grudnia
Ogólnie oprócz bolących piersi i wzdęć i super apetytu nie mam żadnych dolegliwości. W zeszły piątek zaczęłam plamić, poleciałam do szpitala, zostawili mnie przez weekend i jest ok, nie powtórzyło się. Żadnego krwiaka, chyba przesadziłam z szybkością życia, bo mam dużo pracy, którą lubię, no i ciut za dużo chyba... teraz staram się zwolnić. W czwartek mam usg prenatalne no i jak zwykle boję się, czy serduszko bije, tak już mam po tym letnim poronieniu.
Uff, przepraszam, że tak długo, ale chciałam Wam się przedstawić.
Dobre no jasne ,ze na powaznieAle życzenia chyba były składane na poważnie, nie?
reklama
Witaj miszmisz ,fajnie ze napisalas a to Twoje pierwsze dziecko?Dobrze ,ze piszesz duzo jest co czytac.Wszystkiego dobrego
dziękuję tak, pierwsze
Podziel się: