reklama
Mart77
Zaciekawiona BB
Bardziej bolesny niż normalnie? Ja tez czekam na @ po poronieniu, dzisiaj 27 dc zwykle miałam 24 dniowe, ale owulka mi sie przesunęła jakieś 5-7 dni jak zaobserwowałam, @ bezbolesna zwykle miałam . WspółczujęJednak okres się rozkręcił... czuje sie fatalnie
Maggy39
Fanka BB :)
Bardziej bolesny niż normalnie? Ja tez czekam na @ po poronieniu, dzisiaj 27 dc zwykle miałam 24 dniowe, ale owulka mi sie przesunęła jakieś 5-7 dni jak zaobserwowałam, @ bezbolesna zwykle miałam . Współczuję
właśnie dziwny...byłam w czwartek u gina zobaczył pęcherzyki w jajnikach i ciałko żółte powiedział że do okresu jeszcze z 10 dni a ja po 4 dniach dostałam. Zero jakichkolwiek objawów. Myslałam że to zwykłe plamienia. Teraz dość mocno się rozkręciło ale bolą mnie tylko jajniki lekko i jestem osłabiona.
Ja tez tym razem mialam spozniony ,ale zanim dostalam to bylam taka slaba.U Ciebie to wiadomo ,az wroci to do normywłaśnie dziwny...byłam w czwartek u gina zobaczył pęcherzyki w jajnikach i ciałko żółte powiedział że do okresu jeszcze z 10 dni a ja po 4 dniach dostałam. Zero jakichkolwiek objawów. Myslałam że to zwykłe plamienia. Teraz dość mocno się rozkręciło ale bolą mnie tylko jajniki lekko i jestem osłabiona.
Mart77
Zaciekawiona BB
U mnie też objawów jak na razie zero, cycki nie bolą a zwykle po owu bolały. Ja już bym chciała też być po, żeby się w końcu zaczęło normować jakoś u mnie. Ja kwiecień muszę odpuścić ze względu na tarczycę ale widziałam, że Ty @Maggy39 wracasz do gry niedługowłaśnie dziwny...byłam w czwartek u gina zobaczył pęcherzyki w jajnikach i ciałko żółte powiedział że do okresu jeszcze z 10 dni a ja po 4 dniach dostałam. Zero jakichkolwiek objawów. Myslałam że to zwykłe plamienia. Teraz dość mocno się rozkręciło ale bolą mnie tylko jajniki lekko i jestem osłabiona.
znadziejami
Do mnie właśnie @ zawitała i też czekam aż się skończyniech tylko okres się skończy :-)
Kasiulek 77
Hej jeszcze czekam 32dc ,jutro wieczorem jak nie będzie to zrobię testKasiulek jak tam twoja@?Diddy ,a jak tam twoje starania?
reklama
znadziejami
Cześć Dziewczyny
Mam dzisiaj dzień wolnego, bo @ do mnie wczoraj zawitała i leżąc w łóżku czytam forum.
Kurcze jestem zaskoczona co młode dziewczyny zażywają żeby zajść w ciążę. Planują płeć dziecka itp. Oj naczytałam się na tych forach i taka niemoc nie ogarnęła, że jak one w wieku 25plus takie różne specyfiki stosują to my 40plus to chyba musimy całą aptekę wykupić
Pytanie do starających i nie tylko zażywałyście luteine od połowy cyklu?
Mi lekarz nic wspomagającego zajście w ciążę nie chce przepisać jak to jest u Was?
Mam dzisiaj dzień wolnego, bo @ do mnie wczoraj zawitała i leżąc w łóżku czytam forum.
Kurcze jestem zaskoczona co młode dziewczyny zażywają żeby zajść w ciążę. Planują płeć dziecka itp. Oj naczytałam się na tych forach i taka niemoc nie ogarnęła, że jak one w wieku 25plus takie różne specyfiki stosują to my 40plus to chyba musimy całą aptekę wykupić
Pytanie do starających i nie tylko zażywałyście luteine od połowy cyklu?
Mi lekarz nic wspomagającego zajście w ciążę nie chce przepisać jak to jest u Was?
Podziel się: