reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Cześć Dziewczyny, przede wszystkim wszystkiego najlepszego na Wielkanoc :) chciałabym do Was dołączyć. w sierpniu skończę 42 lata, jestem teraz w 12 tyg 3 d ciąży. Drugiej, bo pierwsza skończyła się w sierpniu obumarciem (w 9 tc).
Szczerze, to nie myślałam, że będę kiedyś czekać na dziecko, ale poznałam po latach niefajnego związku człowieka, z którym poszło raz dwa- jesteśmy po ślubie od grudnia:)
Ogólnie oprócz bolących piersi i wzdęć i super apetytu nie mam żadnych dolegliwości. W zeszły piątek zaczęłam plamić, poleciałam do szpitala, zostawili mnie przez weekend i jest ok, nie powtórzyło się. Żadnego krwiaka, chyba przesadziłam z szybkością życia, bo mam dużo pracy, którą lubię, no i ciut za dużo chyba... teraz staram się zwolnić. W czwartek mam usg prenatalne no i jak zwykle boję się, czy serduszko bije, tak już mam po tym letnim poronieniu.
Uff, przepraszam, że tak długo, ale chciałam Wam się przedstawić.
Witaj miszmisz. U mnie też szybko poszło - we wrześniu slub a w listopadzie ciaza:)

reklama
Cześć Dziewczyny, przede wszystkim wszystkiego najlepszego na Wielkanoc :) chciałabym do Was dołączyć. w sierpniu skończę 42 lata, jestem teraz w 12 tyg 3 d ciąży. Drugiej, bo pierwsza skończyła się w sierpniu obumarciem (w 9 tc).
Szczerze, to nie myślałam, że będę kiedyś czekać na dziecko, ale poznałam po latach niefajnego związku człowieka, z którym poszło raz dwa- jesteśmy po ślubie od grudnia:)
Ogólnie oprócz bolących piersi i wzdęć i super apetytu nie mam żadnych dolegliwości. W zeszły piątek zaczęłam plamić, poleciałam do szpitala, zostawili mnie przez weekend i jest ok, nie powtórzyło się. Żadnego krwiaka, chyba przesadziłam z szybkością życia, bo mam dużo pracy, którą lubię, no i ciut za dużo chyba... teraz staram się zwolnić. W czwartek mam usg prenatalne no i jak zwykle boję się, czy serduszko bije, tak już mam po tym letnim poronieniu.

Witaj miszmisz , gratulacje, super , trzymam kciuki za badanie prenatalne .

Witaj Miszmisz i gratulacje :)
Ja tez czekam na pierwsze dziecko.

Wszystkim życzę wspaniałych Świat i wiosny w sercu :).

PS. Życzenia trochę spóźnione, ale miałam dzisiaj rodzinę na obiedzie i miałam dużo zamieszania...

kurcze mam problem. Gin mi powiedział że mam duże endometrium i okres tak godzieś za 10 dni . To było w czwartek. Na usg była owulka. A dzisiaj plamienia dostalam. Brzuch mnie jak na okres nie boli. Tylko taki sluz lekko czerwono-brązowawy. Okres to czy nie?

Witaj :) zdrowej i nudnej ciąży życzę ;)

kurcze mam problem. Gin mi powiedział że mam duże endometrium i okres tak godzieś za 10 dni . To było w czwartek. Na usg była owulka. A dzisiaj plamienia dostalam. Brzuch mnie jak na okres nie boli. Tylko taki sluz lekko czerwono-brązowawy. Okres to czy nie?
Ciężko powiedzieć, poczekaj aż się "rozkręci" @ a skoro była owulka to może... czas Ci pokaże ;)

hej, pięknie dziękuję za dobre słowa.
No wiadomo, pietram się :)
Witaj Miszmisz i gratulacje :)
Ja tez czekam na pierwsze dziecko.

Wszystkim życzę wspaniałych Świat i wiosny w sercu :).

PS. Życzenia trochę spóźnione, ale miałam dzisiaj rodzinę na obiedzie i miałam dużo zamieszania...

@Chloe.Chloe , widzę, że już 16 tydzień, fantastycznie :) Ja czekam na te prenatalne i może ciut odetchnę.

reklama
Gratulacje!! Spokojnej ciąży życzę. :)

Do góry