Brak słów ,trzymaj sięHej dziewczyny, niestety u mnie kiepsko. Poronilam w szpitalu z niedzieli na poniedziałek. Teraz jeszcze czekam na wyniki bety bo A cały czas były wysokie i mam nadzieję że już spadną i mnie wyipsza
reklama
kasiunia76
Fanka BB :)
bo
Maggy tak mi przykro. Cały czas wierzyłam że się uda.Hej dziewczyny, niestety u mnie kiepsko. Poronilam w szpitalu z niedzieli na poniedziałek. Teraz jeszcze czekam na wyniki bety bo A cały czas były wysokie i mam nadzieję że już spadną i mnie wyipsza
Taak na pocieszenie powiem wam, że odpukać bo to dopiero 20 tydzień ; ale wszystkie moje choroby poszły w kąt w tej ciąży ...ani arytmi , ani nadciśnienia , ani nerwicy czy ataków paniki czuje się jakbym miała 20 lat duchem i ciałem , czyli nie tak straszny diabeł jak go malują...aaa i przytyłam tylko 2 kg a bałam się że będę jak słonica hahaha więc do dzieła dziewczynki i powodzenia w tworzeniu nowego życia
Ja już kochana z 5 kg przytyłam, piersi to już mi normalnie rosną gigantycznie, jakbym miała wykarmić pół mojego miasta... ale mój partner tylko się cieszy, więc w sumie się akceptuję taka jaka już jestem...
@Lilly40 trzymam kciuki, te dekoracje chyba uczyniły cuda!
Lilly40
Ja już kochana z 5 kg przytyłam, piersi to już mi normalnie rosną gigantycznie, jakbym miała wykarmić pół mojego miasta... ale mój partner tylko się cieszy, więc w sumie się akceptuję taka jaka już jestem...
Bożenko zobaczymy .... dzisiaj się okaże co test pokaże [emoji6]
No i bardzo dobrze Bożenko tak trzymać , ja się ciesze że mniej przytyłam bo należe bardziej do tych grubaskòw hahahaha ale wszystko jeszcze możliwe( bo apetyt mam jak wilk i teraz z owocòw wzieło Mnie na słodkie) chociaż z ostatnim synem przez całą ciąże przytyłam tylko 5 kg 200 i tego teraz też bym sobie życzyła... @Lilly40 jak tam testowanieJa już kochana z 5 kg przytyłam, piersi to już mi normalnie rosną gigantycznie, jakbym miała wykarmić pół mojego miasta... ale mój partner tylko się cieszy, więc w sumie się akceptuję taka jaka już jestem...
A propo słodkiego takie drożdżówki sobie dzisiaj upiekłam , normalnie brak mi pracy haha
Załączniki
Ostatnia edycja:
No to trzymam kciuki i czekam na super wieściKika jestem w kochana w pracy wiec dopiero koło 13 będę coś wiedzieć [emoji6][emoji6][emoji6]
Lilly40
No to trzymam kciuki i czekam na super wieści
Strasznie się boje ze @ zaraz przyjdzie ze nawet nie zdążę kupić testu .... [emoji848]
reklama
Lilly40
No i bardzo dobrze Bożenko tak trzymać , ja się ciesze że mniej przytyłam bo należe bardziej do tych grubaskòw hahahaha ale wszystko jeszcze możliwe( bo apetyt mam jak wilk i teraz z owocòw wzieło Mnie na słodkie) chociaż z ostatnim synem przez całą ciąże przytyłam tylko 5 kg 200 i tego teraz też bym sobie życzyła... @Lilly40 jak tam testowanie
A propo słodkiego takie drożdżówki sobie dzisiaj upiekłam , normalnie brak mi pracy haha
Wow jak apetycznie wyglądają .... wstawiaj wodę zaraz będę na kawusi [emoji23][emoji23][emoji23]
Podziel się: