reklama
Lilly dochodzi dwudziesta jak oczekiwanie na pociąg z tą wredna @ dojechał planowo czy się spóźnia ?Wiem wiem Kreciku masz racje w 100%
Lilly40
Fanka BB :)
Lilly dochodzi dwudziesta jak oczekiwanie na pociąg z tą wredna @ dojechał planowo czy się spóźnia ?
Nie ma [emoji848][emoji848][emoji848]
basiek76
o boziu [emoji31]znow nadrabialam zaleglosci. Ale to wina aplikacji bo nie dosc ze nie dzialala to jeszcze sie wieszala i nie mozna bylo czytac ,no masakra, a ze nie chcialam opuscic zadnej z was to czytalam jak glupia chyba ze 3 dni [emoji23]. zdaje sie jednak ze chyba cos sie aktualizowalo i juz smiga ,oby ,bo w koncu zwiarjuje.
buziaki wszystkim[emoji8]
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Pozdrowionka i miłego wieczorku .o boziu [emoji31]znow nadrabialam zaleglosci. Ale to wina aplikacji bo nie dosc ze nie dzialala to jeszcze sie wieszala i nie mozna bylo czytac ,no masakra, a ze nie chcialam opuscic zadnej z was to czytalam jak glupia chyba ze 3 dni [emoji23]. zdaje sie jednak ze chyba cos sie aktualizowalo i juz smiga ,oby ,bo w koncu zwiarjuje.
Kasiulek 77
Dzień dobry Didiii o Tobie się nie da zapomnieć Lilly trzymam kciuki ,testuj Bożenko Ty mnie wznosisz na wyżyny wiary Ciężarówki piszcie jak najczęściej .
...Maggy odezwij się
...Maggy odezwij się
Akurat pisałam posta i przyszedł Twój .Jest w nim wszystko i na temat więc zrezygnowalam ze swojego i dołączam się do Twojego.Jeszcze z znadziejami jak tam?Dzień dobry Didiii o Tobie się nie da zapomnieć Lilly trzymam kciuki ,testuj Bożenko Ty mnie wznosisz na wyżyny wiary Ciężarówki piszcie jak najczęściej .
...Maggy odezwij się
reklama
Cześć dziewczynki ! nareście jestem wolna jeśli można tak to nazwać nadrobić was czytając to jest sztuka ,ciągle coś się dzieje . @Chloe.Chloe Gratulacje ! I oczywiście nudnej i książkowej ciąży @Brumba pozostaje w modlitwie o zdrowie Alicji i dziękuje za gratulacje jesteś kochana @Lilly testuj się łobuziaro i przybywaj z dobrymi wieściami @Maggy39 odezwij się kochana daj znać co z Tobą .Tradycyjnie wszystkim staraczką życze zafasolkowania a ciężarówką spokojnych żółwich dni ...
Podziel się: