reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Dzień dobry dziewczynki ... miłego dnia życzę Wam wszystkim i każdej z osobna .... zrobię hehe chyba zrobię [emoji6][emoji6][emoji6]... cały czas się boje ze jednak zaraz za chwileczkę przyjdzie @

reklama
Dzień dobry dziewczynki ... miłego dnia życzę Wam wszystkim i każdej z osobna .... zrobię hehe chyba zrobię [emoji6][emoji6][emoji6]... cały czas się boje ze jednak zaraz za chwileczkę przyjdzie @
Lilly! Ty nie bądz wróżka tylko test rób i dołączaj do nas:):) zapoczątkujesz dobrą passe potem :-) :)się posypie:) Kasiulek , Maja ,Znadziejami ,Didii i inne staraczki:-) :)

Taak na pocieszenie powiem wam, że odpukać bo to dopiero 20 tydzień ; ale wszystkie moje choroby poszły w kąt w tej ciąży ...ani arytmi , ani nadciśnienia , ani nerwicy czy ataków paniki :)czuje się jakbym miała 20 lat duchem i ciałem , czyli nie tak straszny diabeł jak go malują...aaa i przytyłam tylko 2 kg:biggrin2: a bałam się że będę jak słonica hahaha więc do dzieła dziewczynki i powodzenia w tworzeniu nowego życia:)

Taak na pocieszenie powiem wam, że odpukać bo to dopiero 20 tydzień ; ale wszystkie moje choroby poszły w kąt w tej ciąży ...ani arytmi , ani nadciśnienia , ani nerwicy czy ataków paniki :)czuje się jakbym miała 20 lat duchem i ciałem , czyli nie tak straszny diabeł jak go malują...aaa i przytyłam tylko 2 kg:biggrin2: a bałam się że będę jak słonica hahaha więc do dzieła dziewczynki i powodzenia w tworzeniu nowego życia:)

Wow No to pięknie kochana .... wspaniałe wiadomości i tak już do końca i po ciąży by tak już zostało byś tak się czuła zawsze [emoji1307][emoji1307]

I Annauelle i Znadziejami i Maggy odezwijcie się w końcu weekend już się skończył wracajcie do nas [emoji6]

Hej dziewczyny, niestety u mnie kiepsko. Poronilam w szpitalu z niedzieli na poniedziałek. Teraz jeszcze czekam na wyniki bety bo A cały czas były wysokie i mam nadzieję że już spadną i mnie wyipsza

Hej dziewczyny, niestety u mnie kiepsko. Poronilam w szpitalu z niedzieli na poniedziałek. Teraz jeszcze czekam na wyniki bety bo A cały czas były wysokie i mam nadzieję że już spadną i mnie wyipsza

Strasznie mi przykro [emoji22].... trzymaj się kochana [emoji19][emoji19][emoji8]

reklama
Do góry