reklama
Lilly! Ty nie bądz wróżka tylko test rób i dołączaj do nas zapoczątkujesz dobrą passe potem się posypie Kasiulek , Maja ,Znadziejami ,Didii i inne staraczkiDzień dobry dziewczynki ... miłego dnia życzę Wam wszystkim i każdej z osobna .... zrobię hehe chyba zrobię [emoji6][emoji6][emoji6]... cały czas się boje ze jednak zaraz za chwileczkę przyjdzie @
Taak na pocieszenie powiem wam, że odpukać bo to dopiero 20 tydzień ; ale wszystkie moje choroby poszły w kąt w tej ciąży ...ani arytmi , ani nadciśnienia , ani nerwicy czy ataków paniki czuje się jakbym miała 20 lat duchem i ciałem , czyli nie tak straszny diabeł jak go malują...aaa i przytyłam tylko 2 kg a bałam się że będę jak słonica hahaha więc do dzieła dziewczynki i powodzenia w tworzeniu nowego życia
Lilly40
Fanka BB :)
Taak na pocieszenie powiem wam, że odpukać bo to dopiero 20 tydzień ; ale wszystkie moje choroby poszły w kąt w tej ciąży ...ani arytmi , ani nadciśnienia , ani nerwicy czy ataków paniki czuje się jakbym miała 20 lat duchem i ciałem , czyli nie tak straszny diabeł jak go malują...aaa i przytyłam tylko 2 kg a bałam się że będę jak słonica hahaha więc do dzieła dziewczynki i powodzenia w tworzeniu nowego życia
Wow No to pięknie kochana .... wspaniałe wiadomości i tak już do końca i po ciąży by tak już zostało byś tak się czuła zawsze [emoji1307][emoji1307]
Lilly40
Hej dziewczyny, niestety u mnie kiepsko. Poronilam w szpitalu z niedzieli na poniedziałek. Teraz jeszcze czekam na wyniki bety bo A cały czas były wysokie i mam nadzieję że już spadną i mnie wyipsza
Strasznie mi przykro [emoji22].... trzymaj się kochana [emoji19][emoji19][emoji8]
mamcik6
Zaangażowana w BB
Bardzo mi przykro :-* :-* :-*Hej dziewczyny, niestety u mnie kiepsko. Poronilam w szpitalu z niedzieli na poniedziałek. Teraz jeszcze czekam na wyniki bety bo A cały czas były wysokie i mam nadzieję że już spadną i mnie wyipsza
Maggy okropnie mi przykro , tak Ci kibicowałam , trzymaj sięHej dziewczyny, niestety u mnie kiepsko. Poronilam w szpitalu z niedzieli na poniedziałek. Teraz jeszcze czekam na wyniki bety bo A cały czas były wysokie i mam nadzieję że już spadną i mnie wyipsza
reklama
Kasiulek 77
Maggy jesteśmy z Tobą
Podziel się: