Lilly40
Fanka BB :)
A jak zaraz się nie wezmę za robotę ino będę tak klikać ,to będę mieć Armagedon
Wiem wiem wciąga te klikanie hehe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jak zaraz się nie wezmę za robotę ino będę tak klikać ,to będę mieć Armagedon
Maggy my za Ciebie trzymamy mocnoDziewczyny myślę o was wszystkich i trzymam kciuki. Mam tu tylko telefon i ciężko mi cytowac
A już sie franca spóźniała 2 dni....i jak była nadzieja tak prysła. Hej hej No i ciągnie się dalej te nasze @ przychodzą jedna po drugiej [emoji22]
Miłego dnia dziewczyny, napisałam tak, bo tu ktoś ciągle się pyta o Didii, o Maggy, no to mi się przykro zrobiło, a że to w ciąży, to jeszcze jakoś bardziej te uczucia mnie dotykają... no ale w porządku, jesteśmy przecież razem w tym wszystkim, trzymam za wszystkie kciuki, jeśli taka stara jak ja dała radę, to wy tym bardziej
@Lilly40 napisałaś tam w jakimś komentarzu, że wpadki po 50 to Ty nie chcesz... Czemu tak mówisz? Jeśli akurat zdrowie pozwoli... ja nawet już teraz daje się złapać na myślach, że może faktycznie na jednym nie poprzestaniemy, w końcu mój partner dopiero debiutuje, chciałby mieć więcej dzieci, ale czy ja dam radę? Pozdrawiam ciepło w ten mroźny dzień
A już sie franca spóźniała 2 dni....i jak była nadzieja tak prysła
Dziękuje bardzo znadziejamiSuper, wielkie gratulacje
Najważniejsze, że dzidzia jest zdrowa a dziewczynka to fajniutko
Jak to piszemy nudnej ciąży