reklama
Lilly40
Fanka BB :)
Bozenko Kochana my nie zapominamy tylko jakos my staraczki wciąż czekamy i czekamy...milo jak wszytkie pisza ale i wiadomo kazda ma obowiązki...ja tez nie zawsze jestem w stanie pisać....
Meggy Kochana ja caly czas czuje ze będzie dobrze...sama widzisz ze jednak ordynator daje szanse bo je najwidoczniej widzi...będzie dobrze
Pisalyscie o tym ze kobieta urodzila martwe dziecko a później lezala z matkami karmiącymi...to jest bardzo przykre...i nie wyobrażam sobie jaka trzeba mieć psychikę żeby nie zwariować...
Moja przyjaciolka urodzila synka w 7 miesiącu i zylo tylko godzine...ale po całym zdarzeniu miała osobny pokój, psychologa na kazde zawołanie...podziwiam takie kobiety,bo ja nie wiem czy dałabym rade poradzić sobie z taka sytuacja...
Bylam wczoraj na skanie mojej suni...poplakalam się ze w jej brzuszku jest az 5 maleńkich psinek cholipcia i nie myslalam ze mnie psinka wyprzedzi
Kochane miłego dzionka pelnego nadziei i wytrwalosci
Gratuluje Annauelle zostaniesz babcia [emoji16][emoji16]... jakiej rasy masz sunie ???
mamcik6
Zaangażowana w BB
Wyobrażam sobie jak męcząca jest dla Ciebie tą niepewność. Trzymaj się ciepło :-*Przyszedł ordynator i mówił ze na razie nie będzie żadnego zabiegu. Ciąży pozamacicznej nie ma. Obserwujemy
mamcik6
Zaangażowana w BB
Witaj niespodzianka. U mnie 42 minie w maju a termin mam na 6 sierpnia. U mnie jest czworo dzieci w przedziale wiekowym 12-3. Tą ciąża była dla mnie (A szczególnie dla mojego meza) ogromnym zaskoczeniem.Witaj.Ja 42 w sierpniu.Teraz 10tc.Czy masz już dzieci?
annauelle
Yorkshire terier miniaturka troche się martwię bo to moje oczko w glowie ale mam nadzieje ze będzie dobrze i da rade się spokojnie oszczenićGratuluje Annauelle zostaniesz babcia... jakiej rasy masz sunie ???
znadziejami
i to pięcioraczkówGratuluje Annauelle zostaniesz babcia [emoji16][emoji16]... jakiej rasy masz sunie ???
znadziejami
to uśmiecham się zakończyOj od smutków się zaczęło ,ale nic to ... Maggy jesteśmy z Tobą !
Lilly40
Yorkshire terier miniaturka troche się martwię bo to moje oczko w glowie ale mam nadzieje ze będzie dobrze i da rade się spokojnie oszczenić
Ja tez mam takie maleństwo .... kochane szczekające przytulaski [emoji7][emoji7][emoji7]
reklama
Didiii
Zaangażowana w BB
Witajcie Wszystkie Bez Wyjątku (nie bede wymieniać bo liczny odzew Was Wszystkich )
Tobie Bozenko również Dziękuje za tzw kopa w dupę ...
Powiem Wam dziewczyny pytalam u mnie w rejonie znajomych o dobrego neurologa znalazłam
Cudnie mega szczesliwa zadowolona dzwonie...
obsługa rewelacyjna bo to prywatna klinika..
Wysluchali mnie do końca no Ale
Termin wizyty 7 Maj !
Dlugi dlatego bo Ponoć lekarz bardzo dobry Wizyta koszt 160zł ale to nie ważne
byle by Się mna zaopiekował Jak Należy
Bo to nie grypa tylko Padaczka to mega różnica ..
i Pytanie do Was,,,
Co zrobic
Czekac 2miesiace na wizyte czy narazie zostac przy mojej i sie ja prosić łaskawie o telefon o rozmowe.. czy szukac innego?
Tobie Bozenko również Dziękuje za tzw kopa w dupę ...
Powiem Wam dziewczyny pytalam u mnie w rejonie znajomych o dobrego neurologa znalazłam
Cudnie mega szczesliwa zadowolona dzwonie...
obsługa rewelacyjna bo to prywatna klinika..
Wysluchali mnie do końca no Ale
Termin wizyty 7 Maj !
Dlugi dlatego bo Ponoć lekarz bardzo dobry Wizyta koszt 160zł ale to nie ważne
byle by Się mna zaopiekował Jak Należy
Bo to nie grypa tylko Padaczka to mega różnica ..
i Pytanie do Was,,,
Co zrobic
Czekac 2miesiace na wizyte czy narazie zostac przy mojej i sie ja prosić łaskawie o telefon o rozmowe.. czy szukac innego?
Podziel się: