reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Oj prawda z tą pogodą :-) na mnie w ogólnie okres jesienno zimowy dziala depresyjnie, chyba że słońce świeci i śnieg leży wtedy jest inaczej. Teraz to od kilku dni mam doła i jakieś lęki mnie dopadaja. Ciężko mi samej że sobą wytrzymać.

To popis tutaj z nami a napewno będzie Ci lżej .... może dopadła Cię depresja jesteś sama z tym wszystkim to wcale by mnie to nie zdziwiło [emoji19]

reklama
Byłam dzisiaj u lekarza , zrobił mi USG wszystko jest ok, mój maluszek ma już 4 cm - jak w rozkładzie pocz 11 tyg :), nieważne, ze teraz wygląda jak mały kosmita :D nie ukrywam, że się uspokoiłam, bo zaczęłam już sobie wmawiać tysiąc problemów. 19.02 mam badania prenatalne , teraz muszę tylko wytrzymać te dwa tygodnie.
Kasiunia 76 trzymam kciuki za badania bo to chyba dzis daj znac jak poszło.Pamiętaj że jestesmy z Toba.:)

Oj prawda z tą pogodą :-) na mnie ogólnie okres jesienno zimowy dziala depresyjnie, chyba że słońce świeci i śnieg leży wtedy jest inaczej. Teraz to od kilku dni mam doła i jakieś lęki mnie dopadaja. Ciężko mi samej ze sobą wytrzymać.

Wiesz co ostatnio tez mnie to dopadło i czesto Mysle o starosci chyba padlam w depreche :(
i Boje sie starosci ,, jak o Niej mysle to sie doluje :(

Wiesz co ostatnio tez mnie to dopadło i czesto Mysle o starosci chyba padlam w depreche :(
i Boje sie starosci ,, jak o Niej mysle to sie doluje :(

Wiesz jaki jest najlepszy lek ???..... nie myśleć o tym co nas dołuje a o tym co buduje .... łatwo napisać trudniej zrobić .... ale ciesz się chwila i nie zadręczaj się tym co będzie za kilka lat bo nikt tego nie wie ... a my babki słyniemy z układania i wymyślania scenariuszy a czarne scenariusze to wychodzą nam najlepiej ... niestety

Wiesz jaki jest najlepszy lek ???..... nie myśleć o tym co nas dołuje a o tym co buduje .... łatwo napisać trudniej zrobić .... ale ciesz się chwila i nie zadręczaj się tym co będzie za kilka lat bo nikt tego nie wie ... a my babki słyniemy z układania i wymyślania scenariuszy a czarne scenariusze to wychodzą nam najlepiej ... niestety
Wiesz -Wiem iż masz racje ale to nie takie łatwe jak ide do lustra i widze jakas zmarszcze wkurrrr sie he he moze to smieszne ale patrzac na mojego mlodego męża mysle i mysle i sie doluje :(
chyba nie ma na to rady kochanie;(

Wiesz -Wiem iż masz racje ale to nie takie łatwe jak ide do lustra i widze jakas zmarszcze wkurrrr sie he he moze to smieszne ale patrzac na mojego mlodego męża mysle i mysle i sie doluje :(
chyba nie ma na to rady kochanie;(

Myślenie pozytywne to jedyna rada .... zreszta u facetów zmary są jakieś mniej widoczne [emoji23][emoji23][emoji23].... a do starości to jeszcze tak daaaaaaleko [emoji6][emoji6][emoji6]

Myślenie pozytywne to jedyna rada .... zreszta u facetów zmary są jakieś mniej widoczne [emoji23][emoji23][emoji23].... a do starości to jeszcze tak daaaaaaleko [emoji6][emoji6][emoji6]

No tak bede sie starać By o tym nie myslec czasem doprowadze mnie to do szału,
Córka wlasnie sama sie polozyla Na Kocyku na podlodze i zasypia haa ha staram sie jej nie kłąść wciagu dnia ale ma 1,5 roku wiec nie potrafie jej odmowic drzemki he he wiekszosci wytrzymuje od rana do wieczora i juz nie spi no ale dzis jakos ją dopadło spanie wybudze ja za 30min bo znowu wieczorem nie zasnie i bede siedziec do 24 :p

No tak bede sie starać By o tym nie myslec czasem doprowadze mnie to do szału,
Córka wlasnie sama sie polozyla Na Kocyku na podlodze i zasypia haa ha staram sie jej nie kłąść wciagu dnia ale ma 1,5 roku wiec nie potrafie jej odmowic drzemki he he wiekszosci wytrzymuje od rana do wieczora i juz nie spi no ale dzis jakos ją dopadło spanie wybudze ja za 30min bo znowu wieczorem nie zasnie i bede siedziec do 24 :p

Starannie się staraj a dzień będzie piękniejszy [emoji6][emoji6][emoji6]..... daj się dziecku wyspać [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Starannie się staraj a dzień będzie piękniejszy [emoji6][emoji6][emoji6]..... daj się dziecku wyspać [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
zasneła :) ja troche tez odpoczne bo dzis mnie juz od 6 obudzila spalam doslownie 5h i tak codziennie tyle godzin sypiam czasem 4 h :p to sie nazywa macierzyństwo

Do góry