O to zestaw spożywczy masz iście ciążowy to napewno w dobrym kierunku idzieBędzie dobrze jak będzie widać serduszko bo teraz jeszcze stres. Ale już lepiej. Jem kilogramami śledzie i pomarańcze. Cycki mam jak armaty więc liczę że będzie dobrze
reklama
Lilly40
Fanka BB :)
siema laski co Tam U Was jakos dzis Was malo
Lilly gdzie jesies
He hej Didii jestem jestem rozleniwiona przez weekend [emoji6]...
znadziejami
Chyba wszystkie jesteśmy rozleniwione po weekendzieHe hej Didii jestem jestem rozleniwiona przez weekend [emoji6]...
Znowu poniedziałek i tydzień pracy przede mną i tymi co pracują
Miłego dnia dziewczyny
Lilly40
Chyba wszystkie jesteśmy rozleniwione po weekendzie
Znowu poniedziałek i tydzień pracy przede mną i tymi co pracują
Miłego dnia dziewczyny
Niestety znów poniedziałek [emoji19][emoji19][emoji22].... wzajemnie miłego dnia [emoji6]
mamcik6
Zaangażowana w BB
Dziewczyny witajcie w nowym tygodniu :-) Bozena47 zazdroszczę takiego męża. Mnie też rozłożyło już wczoraj, pewnie zarazilam się od mojego 3latka i właśnie teraz leżę z nim w łóżku i się kurujemy. Jednak na mojej głowie jest tez reszta dzieci więc i obiad i przepierke i ogarnąć dom muszę. Moj dzis w pracy ale wczoraj choć z dziewczynami na basen poszedł. Dobrze że na l4 jestem bo przynajmniej mogę zostać w domu i domowymi sposobami spróbować się leczyć. Maggy trzymam kciuki i czekam na newsy od Ciebie.
Lilly40
Dziewczyny witajcie w nowym tygodniu :-) Bozena47 zazdroszczę takiego męża. Mnie też rozłożyło już wczoraj, pewnie zarazilam się od mojego 3latka i właśnie teraz leżę z nim w łóżku i się kurujemy. Jednak na mojej głowie jest tez reszta dzieci więc i obiad i przepierke i ogarnąć dom muszę. Moj dzis w pracy ale wczoraj choć z dziewczynami na basen poszedł. Dobrze że na l4 jestem bo przynajmniej mogę zostać w domu i domowymi sposobami spróbować się leczyć. Maggy trzymam kciuki i czekam na newsy od Ciebie.
Szybkiego powrotu do zdrowia Mamcik [emoji6]
Lilly40
Hej U Nas piekna Pogoda az zyc sie chce.
Czuje sie swietnie i to mnie motywuje do Dalszej Walki z moim planem
Tak bardzo sie ciesze że Was poznałam
Moge Wywalić Wam moje smuty a Wy mnie wysluchacie heh
mIlego dzionka
Zazdroszczę pogody u mnie drugi dzień pada [emoji19][emoji19].... ale masz racje możesz [emoji6][emoji10]... i jak ta pogoda na nas działa ... jaka pogoda takie samopoczucie [emoji12]
reklama
mamcik6
Zaangażowana w BB
Oj prawda z tą pogodą :-) na mnie ogólnie okres jesienno zimowy dziala depresyjnie, chyba że słońce świeci i śnieg leży wtedy jest inaczej. Teraz to od kilku dni mam doła i jakieś lęki mnie dopadaja. Ciężko mi samej ze sobą wytrzymać.Zazdroszczę pogody u mnie drugi dzień pada [emoji19][emoji19].... ale masz racje możesz [emoji6][emoji10]... i jak ta pogoda na nas działa ... jaka pogoda takie samopoczucie [emoji12]
Ostatnia edycja:
Podziel się: