reklama
A ty Maggy jak sie czujesz .Oswoilas sie swym stanemBożena, zdrówka!
Lilly40
Fanka BB :)
Będzie dobrze jak będzie widać serduszko bo teraz jeszcze stres. Ale już lepiej. Jem kilogramami śledzie i pomarańcze. Cycki mam jak armaty więc liczę że będzie dobrze
Musi być dobrze [emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307]
znadziejami
@Maja75 a dzięki włoski wyszły super ;) od razu się lepiej człowiek czuje.Bozena duzo zdrowia .Z znadziejami jak tam fryzura.Diddy ty nnie wiesz ,ze jak lep siwieje to dupa szaleje..Milej slonecznej niedzieli
Widzę, że ominęły mnie wczoraj ciekawe tematy dziewczyny :-D jesteście super jak nastolatki i tak trzymać ;)
Ostatnia edycja:
znadziejami
dokładnie niech się Wami opiekujeBożenko wracaj szybciutko do zdrowka [emoji10].... wykorzystuj sytuacje niech się Pan wykaże [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
wracaj szybko do zdrowia
znadziejami
Pewnie, że będzie dobrze nie ma innego wyjściaBędzie dobrze jak będzie widać serduszko bo teraz jeszcze stres. Ale już lepiej. Jem kilogramami śledzie i pomarańcze. Cycki mam jak armaty więc liczę że będzie dobrze
Didiii
Zaangażowana w BB
Bozena duzo zdrowia .Z znadziejami jak tam fryzura.Diddy ty nnie wiesz ,ze jak lep siwieje to dupa szaleje..Milej slonecznej niedzieli
Hejka hehe ale mnie ubawilas Tym stwerdzeniem ale doslownie masz racje heh
reklama
Zdróweczka. Niech skacze i dogląda a Ty dbaj o siebie i bąbelkaCześć dziewczyny, no ja dziś chyba cały dzień w łóżku, bo jakaś gorączka mnie rozłożyła... no a w tym wieku, jeszcze z bąbelkiem, to wolę to wyleżeć... dobrze, że mam takiego młodziutkiego partnera, musi koło nas skakać i spełniać nasze zachcianki, haha
Podziel się: