reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

Krecik nie chce się wtrącać ale czy Ty nie miałaś iść wykorzystać obecność w domu swojego Pana [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Powiem Ci że na razie jakoś nie, mój facet jest typem takiego spokjnego człowieka Ale powiedz szczerze DIdiii jak facet chce iść to i tak pójdzie czy będzie młodszy czy w twoim wieku .W pierwszym związku miałam w swoim wieku mężczyznę i chodził na prawo i lewo był na tyle bezczelny ze moje koleżanki przy mnie podrywal więc nie ma reguły takie jest moje zdanie

Apropo facetów młodszy starszy nie ma znaczenia wszystko zależy od charakteru i tego co ma w głowie

dzieli Nas róznica 10lat :) ale nie widać tego po Nas jesteśmy Po slubie 2lata :)
i mamy 20mies córeczke :) Oraz juz nastolatka który jest po innym tatusiu :)
Czasem powiem CI szczerze mówia ze On jest starszy odemnie hehe bo roznicy nie ma
a czemu Pytasz :) ?
widze Że Was juz dzieli 8lat to duuuzo i Jak jest Miedzy Wami uklada sie ?
oooh mega fajnie poznac kogos kto jest z taka roznica wiekowa jak Ja a myslalam ze jestem sama :rofl::rofl2:
A poza tym wszyscy myślą że moja najstarsza córka to moja siostra hi hi młodszy facet dwoje maluszków to wiesz .

Krecik nie chce się wtrącać ale czy Ty nie miałaś iść wykorzystać obecność w domu swojego Pana [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
NO nie nie mogę z Ciebie kochana tak się się śmieje że mój mówi że zglupialam chyba bo aż się poplakalam jesteś naprawdę super .a i zaraz uciekam .Zobaczę w trakcie co postanowie.

Powiem Ci że na razie jakoś nie, mój facet jest typem takiego spokjnego człowieka Ale powiedz szczerze DIdiii jak facet chce iść to i tak pójdzie czy będzie młodszy czy w twoim wieku .W pierwszym związku miałam w swoim wieku mężczyznę i chodził na prawo i lewo był na tyle bezczelny ze moje koleżanki przy mnie podrywal więc nie ma reguły takie jest moje zdanie

Tak i tu sie z Toba zgodze :) bo przechodizlam to samo :) Ale jestem pewna za moj mnie nie zrani za bardzo sie kochamy a moze inaczej nie dozyje zdrady hahhaha predzej wykituje haha

reklama
Do góry