reklama
Lilly40
Fanka BB :)
a ja co ? pamietasz mnie
Hahahaha jasne ze pamietam czemu wątpisz ??? [emoji8]
Didiii
Zaangażowana w BB
O ile jest młodszy jak wolno spytać mój też jest dużo młodszy bo aż 10 lat jesteśmy 8 lat ze sobą bardzo mi pomaga przy dzieciach jest czuły i mnie wspiera .pod każdym względem.
dzieli Nas róznica 10lat ale nie widać tego po Nas jesteśmy Po slubie 2lata
i mamy 20mies córeczke Oraz juz nastolatka który jest po innym tatusiu
Czasem powiem CI szczerze mówia ze On jest starszy odemnie hehe bo roznicy nie ma
a czemu Pytasz ?
widze Że Was juz dzieli 8lat to duuuzo i Jak jest Miedzy Wami uklada sie ?
oooh mega fajnie poznac kogos kto jest z taka roznica wiekowa jak Ja a myslalam ze jestem sama
Didiii
Zaangażowana w BB
Hahahaha jasne ze pamietam czemu wątpisz ??? [emoji8]
no tyciu tyciu tylko
Ale jak sie tu na Forum przywitalas to jako pierwsza do mnie uderzyłąs " bo co .."
Odebralam to wtedy tak wrednie że po zlości mi napisalaś i zaraz sie z leksza zniecheciłam
no Ale nie wazne bylo minelo ..
10 lat kochana tak jak u u Ciebie .8 lat jesteśmy w związku już i powiem Ci ze też u nas nie widać ja jestem szczupła i nie wyglądam na swój wiek ,za jakiś czas napewno będzie widać ale mam to gdzieś my się kochamy i szanujemy i to jest najważniejsze.dzieli Nas róznica 10lat ale nie widać tego po Nas jesteśmy Po slubie 2lata
i mamy 20mies córeczke Oraz juz nastolatka który jest po innym tatusiu
Czasem powiem CI szczerze mówia ze On jest starszy odemnie hehe bo roznicy nie ma
a czemu Pytasz ?
widze Że Was juz dzieli 8lat to duuuzo i Jak jest Miedzy Wami uklada sie ?
oooh mega fajnie poznac kogos kto jest z taka roznica wiekowa jak Ja a myslalam ze jestem sama
Lilly40
no tyciu tyciu tylko
Ale jak sie tu na Forum przywitalas to jako pierwsza do mnie uderzyłąs " bo co .."
Odebralam to wtedy tak wrednie że po zlości mi napisalaś i zaraz sie z leksza zniecheciłam
no Ale nie wazne bylo minelo ..
Słonko bo już Ci pisałam zaczęłaś od d...u strony ... chciałaś wiedzieć coś o nas nie przedstawiając się ... dziwnie wyszło bo każda jak zaczyna to sama się przedstawia i pisze coś o sobie ... ale ja nie zapytałam po złości tylko ... zapytałam bo co czyli takie po co chcesz nas poznać ... ehhhhhh przepraszam nie miałam zamiaru nikogo urazić [emoji8]
Didiii
Zaangażowana w BB
10 lat kochana tak jak u u Ciebie .8 lat jesteśmy w związku już i powiem Ci ze też u nas nie widać ja jestem szczupła i nie wyglądam na swój wiek ,za jakiś czas napewno będzie widać ale mam to gdzieś my się kochamy i szanujemy i to jest najważniejsze.
oj to napewno z ajakis czas tak
tego najbardziej sie jakos obawiam nie wiem dlaczego ..
Nie masz czasem stracha takiego wewnetrznego?
Didiii
Zaangażowana w BB
Słonko bo już Ci pisałam zaczęłaś od d...u strony ... chciałaś wiedzieć coś o nas nie przedstawiając się ... dziwnie wyszło bo każda jak zaczyna to sama się przedstawia i pisze coś o sobie ... ale ja nie zapytałam po złości tylko ... zapytałam bo co czyli takie po co chcesz nas poznać ... ehhhhhh przepraszam nie miałam zamiaru nikogo urazić [emoji8]
spoko mi to i tak wisialo bo tez Ci dowaliłam fochem ha ha
juz mnie znasz jaka jestem foch za foch zemsta za zemste ha ha
Obie jestesmy podobne ha ha to ja tez przepraszam jak urazilam ale bardzo Cie polubiłam
Lilly40
spoko mi to i tak wisialo bo tez Ci dowaliłam fochem ha ha
juz mnie znasz jaka jestem foch za foch zemsta za zemste ha ha
Obie jestesmy podobne ha ha to ja tez przepraszam jak urazilam ale bardzo Cie polubiłam
I wzajemnie [emoji6][emoji8]
reklama
Powiem Ci że na razie jakoś nie, mój facet jest typem takiego spokjnego człowieka Ale powiedz szczerze DIdiii jak facet chce iść to i tak pójdzie czy będzie młodszy czy w twoim wieku .W pierwszym związku miałam w swoim wieku mężczyznę i chodził na prawo i lewo był na tyle bezczelny ze moje koleżanki przy mnie podrywal więc nie ma reguły takie jest moje zdanieoj to napewno z ajakis czas tak
tego najbardziej sie jakos obawiam nie wiem dlaczego ..
Nie masz czasem stracha takiego wewnetrznego?
Podziel się: