Oczywiście że się należy więc prawdopodobnie zależy jaki sprzęt jestpaństwowo, z racji wieku się nam należy
reklama
Lilly40
Fanka BB :)
Lilly jak tam starania pełna para?
Hahahaha przerzucamy się na poranne ćwiczenia [emoji23]... skoro tradycyjne wieczorowe nic nie dały to może z rana coś się uda [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Oj Lilly uwielbiam Twoje poczucie humoru jesteś po prostu boskaHahahaha przerzucamy się na poranne ćwiczenia [emoji23]... skoro tradycyjne wieczorowe nic nie dały to może z rana coś się uda [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Lilly40
Oj Lilly uwielbiam Twoje poczucie humoru jesteś po prostu boska
Heheh dziękuje milusia [emoji6][emoji10]... a Ty co postanowiłaś ??....spontan ?? Idź na całość ???.... kiedy Twoja @ się skończyła ??
Kasiulek 77
Czy ja zawsze muszę się z Tobą zgadzać Lilly ???? a tak serio łatwo powiedzieć trudniej zrobić ehhDidii z pod jakiego znaku zodiaku jesteś ???.... ja tez jak ktoś dla mnie tak ja dla kogoś ... ale odrazu bym nie szukała Hahahah musiałabym najpierw odpocząć [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Lilly40
Czy ja zawsze muszę się z Tobą zgadzać Lilly ???? a tak serio łatwo powiedzieć trudniej zrobić ehh
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]a musisz czy chcesz [emoji8].... mamy podobne zdanie to fajnie
Kasiulek 77
Dziewczynki z góry przepraszam za oceny ,które cofam ,pisze na tel i te ikonki takie małe. Chcę kciuk w górę a tu ch...i wciska w dół...poprawiam ..ściskam i z całego serca życzę aby spełniły się wasze plany i marzenia
Kasiulek 77
Heh no tak wyszło[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]a musisz czy chcesz [emoji8].... mamy podobne zdanie to fajnie
Lilly40
Dziewczynki z góry przepraszam za oceny ,które cofam ,pisze na tel i te ikonki takie małe. Chcę kciuk w górę a tu ch...i wciska w dół...poprawiam ..ściskam i z całego serca życzę aby spełniły się wasze plany i marzenia
Hehe ja nie jarze o czym piszesz [emoji848][emoji848][emoji848][emoji848].... Ja mam tylko kciuki w górę ni ma w dół [emoji23][emoji23][emoji23]
reklama
Ja bylam z gabinetu prywatnego za badania nie płaciłam ze wzgledu na wiek opłaci nfzpaństwowo, z racji wieku się nam należy
Podziel się: