reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

Hehe ja nie jarze o czym piszesz [emoji848][emoji848][emoji848][emoji848].... Ja mam tylko kciuki w górę ni ma w dół [emoji23][emoji23][emoji23]
Hahaha no ja też ino u mnie w tel są takie małe pod postami ,że chce kliknąć w górę a tu patrzę nie to co trzeba ,więc cofam ocenę i poprawiam ,ale adresatką już mogła dostać info błędne ehhh ...kumasz ? Chyba za grube paluchy mam

reklama
Heheh dziękuje milusia [emoji6][emoji10]... a Ty co postanowiłaś ??....spontan ?? Idź na całość ???.... kiedy Twoja @ się skończyła ??
Właśnie dzisiaj mam mojego w domku i cały czas myślę zastanawiam się 12 dzień cyklu więc na pewno dni płodne ja bym naprawdę chciała najgorzej że małe mieszkanie .Pani w urzędzie powiedziała że na większe trochę poczekam w kolejce .Sama wiesz jak jest w Polsce.Niestety na kupno mnie nie stać.A z drugiej strony coś ze mną zaczyna się dziać bo ile czasu @ nie dostawałam więc może u mnie akurat meno sie zbliża .Moja mama miała 42 lata więc ja też mogę wcześniej .

Hahaha no ja też ino u mnie w tel są takie małe pod postami ,że chce kliknąć w górę a tu patrzę nie to co trzeba ,więc cofam ocenę i poprawiam ,ale adresatką już mogła dostać info błędne ehhh ...kumasz ? Chyba za grube paluchy mam

Kim kum [emoji1303][emoji1303][emoji1303]

Właśnie dzisiaj mam mojego w domku i cały czas myślę zastanawiam się 12 dzień cyklu więc na pewno dni płodne ja bym naprawdę chciała najgorzej że małe mieszkanie .Pani w urzędzie powiedziała że na większe trochę poczekam w kolejce .Sama wiesz jak jest w Polsce.Niestety na kupno mnie nie stać.A z drugiej strony coś ze mną zaczyna się dziać bo ile czasu @ nie dostawałam więc może u mnie akurat meno sie zbliża .Moja mama miała 42 lata więc ja też mogę wcześniej .

A może to ostatni dzwoneczek .... a co do mieszkania to może dzidziuś by przyspieszył czekanie na większe ... wiesz jak jest nie potrzebują to poczekają ... nie mówię żeby robić dzidziusia bo zmiana mieszkania ale mówię ze to może ostatni dzwonek i jak naprawdę już wchodzisz w meno to tym bardziej nie ma na co czekać

U nas jest tak ,mój nowy związek po rozwodzie ,on jest młodszy dzieci nie ma ,i bardzo chciał ze mną dziecko mieć ,ja miałam wątpliwości ,jednak z czasem uległam i zapragnęłam ,udało się ale poroniłam ,od tamtego czasu nie udaje się ale też relacje nam się trochę zmieniły ,my nie rozmawiamy ,mieliśmy się rozstać ....nie wiem na czym stoję ,mam też inne problemy min zdrowotne z którymi jestem sama ..i dlatego nie mam już takiego ciśnienia na ciążę ...

O rany Boskie co z tymi facetami się dzieje .... wyj... e maja po całości ... broń Boże ja niczego nie sugeruje ale powiem Wam ze życie mnie nauczyło jednego jeżeli jest Ci z kimś zle i on ma Cię w d...e to kopnij go w ten zarozumiały zad niech s......a.... życie jest jedno i nie warto trzymać się kogoś kto nie jest tego wart kto na nas uwagi nie zwraca albo zwraca jak mu kuśka staje a później dziad ma nas dalej w nosie .... oni sobie myślą ze bez nich zginiemy i wiecie co GOWNO PRAWDA. Nie zginiemy jesteśmy silniejsze od nich ... mądrzejsze i wytrzymalsze i potrafimy brać problemy na klatę a nie tak jak oni podwinąć ogon i udawać poszkodowanego [emoji19][emoji19][emoji19][emoji19][emoji19]

A może to ostatni dzwoneczek .... a co do mieszkania to może dzidziuś by przyspieszył czekanie na większe ... wiesz jak jest nie potrzebują to poczekają ... nie mówię żeby robić dzidziusia bo zmiana mieszkania ale mówię ze to może ostatni dzwonek i jak naprawdę już wchodzisz w meno to tym bardziej nie ma na co czekać
Też tak czuje bo to nie pierwszy raz tak miałam z znowu rok temu przed poronieniem miałam @ z trzy tygodnie az musialam tabletki brać na zatrzymanie krwawienia Ale cytologia wyszła ok .Mnie nie przeszkadza ze małe lubię swoje mieszkanko Ale chodzi o dzieci jak do szkoły pójdą .Ale masz rację może to ostatni dzwoneczek jeszcze mam dwie godziny czasu do zastanowienia się hi hi .Od młodych lat kochałam dzieciaczki .Cudownie jest być matka .

reklama
Też tak czuje bo to nie pierwszy raz tak miałam z znowu rok temu przed poronieniem miałam @ z trzy tygodnie az musialam tabletki brać na zatrzymanie krwawienia Ale cytologia wyszła ok .Mnie nie przeszkadza ze małe lubię swoje mieszkanko Ale chodzi o dzieci jak do szkoły pójdą .Ale masz rację może to ostatni dzwoneczek jeszcze mam dwie godziny czasu do zastanowienia się hi hi .Od młodych lat kochałam dzieciaczki .Cudownie jest być matka .

Cudownie jest nosić pod sercem nowe życie czuć ruchy tak bym chciała to przeżyć jeszcze raz [emoji7][emoji7][emoji7]

Do góry