Życzę Ci tego Lilly naprawdę uwierz ,Jak i wszystkim tu starający się .Nie mogę jakoś zapamiętać tych kobietek tutaj Ciebie zapamiętałam jako pierwsza bo jak założyłam konto to najwięcej z Tobą pisałam chyba dlatego hiCudownie jest nosić pod sercem nowe życie czuć ruchy tak bym chciała to przeżyć jeszcze raz
reklama
Lilly40
Fanka BB :)
Życzę Ci tego Lilly naprawdę uwierz ,Jak i wszystkim tu starający się .Nie mogę jakoś zapamiętać tych kobietek tutaj Ciebie zapamiętałam jako pierwsza bo jak założyłam konto to najwięcej z Tobą pisałam chyba dlatego hi
Wierze Ci kochana ... ja tez życzę wszystkim staraczkom żeby w końcu się udało .... ciężko jest wszystkie dziewczyny spamiętać która się stara która już ma fasoleczke ... czasem wydaje mi się ze za duzo się udzielam [emoji848][emoji848][emoji6]
Życzę Ci tego Lilly naprawdę uwierz ,Jak i wszystkim tu starający się .Nie mogę jakoś zapamiętać tych kobietek tutaj Ciebie zapamiętałam jako pierwsza bo jak założyłam konto to najwięcej z Tobą pisałam chyba dlatego hi
To właśnie bardzo dobrze łatwiej zapamiętać jest .Ja naprawdę nie mogę zapamiętać ,Wierze Ci kochana ... ja tez życzę wszystkim staraczkom żeby w końcu się udało .... ciężko jest wszystkie dziewczyny spamiętać która się stara która już ma fasoleczke ... czasem wydaje mi się ze za duzo się udzielam [emoji848][emoji848][emoji6]
Lilly40
To właśnie bardzo dobrze łatwiej zapamiętać jest .Ja naprawdę nie mogę zapamiętać ,
Krecik zmykaj na małe co nieco [emoji23][emoji23][emoji23]... wykorzystaj faceta jak już jest w domu [emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307]
HI HI jesteś niesamowita Lilly naprawdę mój siedzi przy laptopie i pyta z czego się się śmieje sama do siebie A ja nic nic kochanie .....Krecik zmykaj na małe co nieco [emoji23][emoji23][emoji23]... wykorzystaj faceta jak już jest w domu [emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Lilly40
HI HI jesteś niesamowita Lilly naprawdę mój siedzi przy laptopie i pyta z czego się się śmieje sama do siebie A ja nic nic kochanie .....
Ja tez zęby susze do tel ... fajnie tak sobie z kimś pogadać [emoji6]
Naprawdę fajnie ,bardzo polubiłam to forum mimo że no niestety są i smutne sytuację w których człowiekowi az serce pęka Ale to niestety samo życie jest ,sa i te radosne gdzie człowiek się cieszy z czyjegoś szczęścia .Zawsze można tu się wyzalić ile wejdzie ,I nikt nikogo nie krytykuje .Ja tez zęby susze do tel ... fajnie tak sobie z kimś pogadać [emoji6]
Didiii
Zaangażowana w BB
Didii z pod jakiego znaku zodiaku jesteś ???.... ja tez jak ktoś dla mnie tak ja dla kogoś ... ale odrazu bym nie szukała Hahahah musiałabym najpierw odpocząć [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Oj Ja również bym musiałą odpocząć i odpoczywałąm jakiś czas dosc dlugi....... było minelo ale jestem na Nowo szczesliwa i Wiem ze teraz Moja osoba jest dla mojego męża Ważna pomimo ze jest mlodszy ale jest Nam cudownie
Ja to Baranica juz na poczatku kiedys rozmawiałysmy o tym
Maggy39
Maggy jak u Ciebie? Byłaś już na wizycie dziś?
Czekam na super wieści
właśnie wróciłam...widać już pęcherzyk, ciałko żółte też zobaczył ale jeszcze nie widział bicia serca. Znowu za tydzień. Wychodzi wg niego że 5 tydzień, z cyklu ze 6-ty.
Ogólnie strasznie się stresowałam. Brzuch mnie dzisiaj trochę boli.
reklama
Lilly40
Naprawdę fajnie ,bardzo polubiłam to forum mimo że no niestety są i smutne sytuację w których człowiekowi az serce pęka Ale to niestety samo życie jest ,sa i te radosne gdzie człowiek się cieszy z czyjegoś szczęścia .Zawsze można tu się wyzalić ile wejdzie ,I nikt nikogo nie krytykuje .
Masz racje w 10000%.... takie życie nie zawsze jest słodko .... fajne mamy tu dziewczyny szkoda tylko ze nie każda może się cieszyć szczęściem ale wtedy nie byłoby o czym rozmawiać ... po to jesteśmy by wysłuchać i pomoc przejść przez te ciężkie chwile ... dobrze jest wiedzieć ze komuś jest chodź troszkę lepiej po rozmowie ...nigdy nie wiadomo co i kogo kiedy spotka [emoji6]
Podziel się: