Annauelle - tak jestem w kropce i to wielkiej także postanowilam działac na własną rękę . A Ja zaś podchodze do tego inaczej bo mówią że jak sie baerdzo chce to się miec nie bedzie i tu jest jakas w tym nić prawdy bo o pierwsze dziecko Walczylam 5lat latalam po lekarzach bo myslalam ze ebzplodna jestem wszystko Ok wiec zrezygnowalam juz i za 4mies maz mnie pyta Ty chyba okresu nie masz i rzeczywiscie 4miesiac ciazy ha ha..Natomiast 2ga ciąża to poszla szybko pyk pyk i jest gora 2mies.
Mamcik6 u Mnie inna sytuacja bo ja nie mam wogole atakow z utratą przytomnosci tylko Ogniskowe Wiec normalnie funkcjonuje jak zdrowy czlowiek niby z Toba moge teraz pisac cos tam czuje ze jest zle ale zaraz mija i zyje dalej hehe Tabletki juz obnizalam sama jak bylam w 1ciazy rzuciłam nimi calkowicie w kąt bez konsultacj z lekarzem ciaza przebiegala prawidlowo po ciazy wrocilam do leków także luzzz
nie ma tregedii..
Lilli40 tak dokladnie jak mowisz place jej 180zl za wizyte chodzę co Miesiac co tydzien kazałą dzwonic obiecala do miesiaca zejsc z leków no a jak dzownie to zawsze coś albo jest w szpitalu albo nie ma czasu albo wyjezdza i zawsze na za tydzien na za 2 lub nawet 3tyg Bylam spokojna do czasu ale przeroslo mnie to zwykle podziekowalam i dowidzenia ale tak Byc nie moze jak to sie mowi ja Płace ja Wymagam ! Obniże leki bo juz Obnizalam nawet rzuciłam nimi calkowicie wierze ze nic nie bedzie i w każdym bądź razie będę czujna jak coś to zaraz wroce do normalnej dawki .A Jej powiem co o tym sadze lecz tylko nie wiem jak to powiedziec by ja nie urazić ? Jak sadzisz>?
Wprost jej powiedzieć -Dlaczego Pani z tygodnia na tydz mnie przeklada jak obiecala pani zejsc do miesiaca czasu a teraz musze czekać...czy jak ?Doradź mi bo jak ja cos palne jej w nerwach to masakra hehe i tak jak piszesz mozna schodzic co 2tyg sama mi to mowila a U mnie minelo 4tyg !!! i wciaz ta sama dawka bo nie ma czasu i jej bla bla bla za tydzien dwa...
Brumba Mysle że u Ciebie bedzie ok musi sie to wszystko oczyscic spokojnie
co do leków owszem mam juz w tym doświadczenie bo biore je od 12roku zycia i chyba z 5x mialam zmieniane i wiem jak do tego podejsc ...
Lecz mam nadzieje ze bedzie ok i nic sie nie bedzie dzialo
Trzymajcie Kciuki ! Dzis zaczne obnizanie