znadziejami
Fanka BB :)
Kochane dla wszystich razem i każdej z osobna udanych Walentynek dużo miłości, kochajcie się zawsze i wszędzie (oczywiście z tymi nogami "do sufitu" ) buziaki walentynkowe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No kurde szalejesz - to chyba od razu na minimum bliźniaki miłego i udanego seksowańkaJa mam nadzieje ze w takim wystroju w końcu się uda [emoji16][emoji23][emoji7]
Gry
No kurde szalejesz - to chyba od razu na minimum bliźniaki miłego i udanego seksowańka
Ps. pytanko jak wychodzą Ci takie ładne emotki? jak wpisuje np. [emoji7] to jest lipa
to na klawiaturze ja też mam ale nie działają na tym babskim forumJa mam te ikonki w klawiaturze po lewej stronie na dole gdzie jest globusik [emoji6].... hmmmm bliźniaki powiadasz Hehehe dobrze byłoby chociaż jedno zmajstrować wymagająca nie jestem [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
[emoji7]
tak u mnie wygląda emotka
tylko ręcznie wpisana
Jak pięknie jesteś mega pomysłowa LillyJa mam nadzieje ze w takim wystroju w końcu się uda [emoji16][emoji23][emoji7]