reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Kochane dla wszystich razem i każdej z osobna udanych Walentynek :wink: dużo miłości, kochajcie się zawsze i wszędzie (oczywiście z tymi nogami "do sufitu" :-D;-) ;)) buziaki walentynkowe ;)

reklama
Gry
emoji7.png

Ja mam nadzieje ze w takim wystroju w końcu się uda [emoji16][emoji23][emoji7]
1518599634-652f8a3c7eff8ac2-aaaaaa.jpeg
No kurde szalejesz - to chyba od razu na minimum bliźniaki ;) miłego i udanego seksowańka :tak:
Ps. pytanko jak wychodzą Ci takie ładne emotki? jak wpisuje np. [emoji7] to jest lipa :-D

Gry
emoji7.png

No kurde szalejesz - to chyba od razu na minimum bliźniaki ;) miłego i udanego seksowańka :tak:
Ps. pytanko jak wychodzą Ci takie ładne emotki? jak wpisuje np. [emoji7] to jest lipa :-D

Ja mam te ikonki w klawiaturze po lewej stronie na dole gdzie jest globusik [emoji6].... hmmmm bliźniaki powiadasz Hehehe dobrze byłoby chociaż jedno zmajstrować wymagająca nie jestem [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Ja mam te ikonki w klawiaturze po lewej stronie na dole gdzie jest globusik [emoji6].... hmmmm bliźniaki powiadasz Hehehe dobrze byłoby chociaż jedno zmajstrować wymagająca nie jestem [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
to na klawiaturze ja też mam ale nie działają na tym babskim forum :-D
uda się, uda coś w końcu zmajstować ;)

Lilly zaszalałas ale tak pozytywnie :) no w takim łozu to juz naprawde musi sie cos zadziac :)
Co do blizniat a i pewnie jak chcesz to Ci zycze ale wbrew pozorom to wcale nie łatwa sprawa w wychowaniu....ładnie sie patrzy na takie mamusie - gorsza sprawa w codziennym zyciu...
U mnie wlasnie piecze sie placuszek no i na wieczór mąz zabiera mnie do restauracyjki a pozniej ...hm...sie zobaczy:)
Kochane Kazdej z osobna zycze wspaniałych walentynek ale nie tylko dzisiaj ale zawsze :)

Lilly no no to Zaszalałaś niespodzianka mega fajna :)

A Mi mąż dał bukiet róż i do tego bon do Triumph :D na sexowna bielizne ha ha :p no to sie chlopak postarał hihi

Dziękuje Wam dziewczynki za miłe komentarze i mam nadzieje ze życzenia się spełnią.... zobaczymy czas pokaże ... mój jak otworzyl drzwi do sypialni to odrazu wysłał mi wiadomość WOOOW... teraz śpi po nocce i mam nadzieje ze balony nie spadły na niego [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23].... ja cwaniara spałam w drugim pokoju przecież jakby mi balon strzelił w nocy to zawał gwarantowany ... ale rano jak weszłam do pokoju to tylko jedna strona się odkleiła ... ciekawe jak jest teraz [emoji848][emoji12][emoji16]

reklama
Do góry