Ja prócz dwójki maluchów też córkę dorosłą 21 lathe he no no ja juz jednego praktycznie doroslego wiec jakos to ogarniam
reklama
Lilly40
Fanka BB :)
Jak pięknie jesteś mega pomysłowa Lilly
A dziękuje bardzo [emoji10]
Lilly40
Lilly no no to Zaszalałaś niespodzianka mega fajna
A Mi mąż dał bukiet róż i do tego bon do Triumph na sexowna bielizne ha ha no to sie chlopak postarał hihi
Jak dla mnie kochana to każdy najdrobniejszy gest od strony faceta to wielki wyczyn ... są tacy co to nawet nie przytulą bezinteresownie a co dopiero coś podarować .... wiec nawet jeśli jest to ciasteczko, bon , kolacja, kino czy jedna różyczka cieszmy się kochane z tego co mamy ....
Didiii
Zaangażowana w BB
Ja prócz dwójki maluchów też córkę dorosłą 21 lat
Oj to Moj młodszy haha ma 17lat Syn
a córka 20miesiecy
Nadal sie starasz o dzidzie czy w ciaży jestes?
Didiii
Zaangażowana w BB
Jak dla mnie kochana to każdy najdrobniejszy gest od strony faceta to wielki wyczyn ... są tacy co to nawet nie przytulą bezinteresownie a co dopiero coś podarować .... wiec nawet jeśli jest to ciasteczko, bon , kolacja, kino czy jedna różyczka cieszmy się kochane z tego co mamy ....
Yes!!! Masz racje ja sie bardzo ucieszylam bo kupił bon za 300zł triumf wiec moge cos fajnego sobie kupic no i swoja droga Kwiaty roze czerwone heh
dodam że ja dalam mu tylko Lizaka z napisem kocham cie hahahahahahhahahha
Lilly40
Yes!!! Masz racje ja sie bardzo ucieszylam bo kupił bon za 300zł triumf wiec moge cos fajnego sobie kupic no i swoja droga Kwiaty roze czerwone heh
dodam że ja dalam mu tylko Lizaka z napisem kocham cie hahahahahahhahahha
Hahaha to jest to ... my im drobiazg a oni BROŃ BOŻE żeby zapomnieli [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Jestem w drugim związku mam z partnerem dwóch chłopców a on jeszcze dziewczynkę chciał by mieć ją sama nie wiem Didii bo nie wiem czy bym radę dała poza tym rok temu poronilam więc może już mój organizm ma dosyć z jednej strony bym chciała bo bardzo kocham dzieciaczki jestem stworzona do wychowywania a z z drugiej niepewnosc.w tym cyklu poszliśmy na całość więc nie wiem jak będzieOj to Moj młodszy haha ma 17lat Syn
a córka 20miesiecy
Nadal sie starasz o dzidzie czy w ciaży jestes?
Popieram liczy się każdy gest ze strony facetaJak dla mnie kochana to każdy najdrobniejszy gest od strony faceta to wielki wyczyn ... są tacy co to nawet nie przytulą bezinteresownie a co dopiero coś podarować .... wiec nawet jeśli jest to ciasteczko, bon , kolacja, kino czy jedna różyczka cieszmy się kochane z tego co mamy ....
Didiii
Zaangażowana w BB
Jestem w drugim związku mam z partnerem dwóch chłopców a on jeszcze dziewczynkę chciał by mieć ją sama nie wiem Didii bo nie wiem czy bym radę dała poza tym rok temu poronilam więc może już mój organizm ma dosyć z jednej strony bym chciała bo bardzo kocham dzieciaczki jestem stworzona do wychowywania a z z drugiej niepewnosc.w tym cyklu poszliśmy na całość więc nie wiem jak będzie
Oj Walcz o swoje szczeście cóeczka to cos pieknego dasz rade jakbys mogla nie dać Starsze od Ciebie dawają A Ty nie dasz eee Uwierz w siebie zobaczysz bedzie dobrze!!!
reklama
Popieram liczy się każdy gest ze strony faceta
Podziel się: