Ja również za Ciebie bardzo bym chciała żeby wszystkim wam tutaj spełniły się wasze marzenia.No to kochana trzymam kciuki [emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307]
reklama
Maggy39
Fanka BB :)
Jak się czujesz Magdy?
ja dziękuję dobrze, przynajmniej fizycznie.. Psychicznie trochę gorzej bo muszę do piątku wytrwać do wizyty i się denerwuje
Didiii
Zaangażowana w BB
No to kochana trzymam kciuki [emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Hej nie odpowiedziałaś mi co za niespodzianke przygotowalas dla swojego
Ale odwaliłam poleciałam na dół do garażu wczesniej kupiłam takie duuuuuuuuuuzy Lizak Serce ale serio duze jak Kierownica ha ha ha dałam to staremu na kierownice przymocowalam wejdzie rano do pracy o 5 a Tu zdziwko Walentynka z Napisem KOcham Cie hahaha
Czasem mi odwala na starość pomysł śmieszny ale napewno słodki hahahahah
Lilly40
Hej nie odpowiedziałaś mi co za niespodzianke przygotowalas dla swojego
Ale odwaliłam poleciałam na dół do garażu wczesniej kupiłam takie duuuuuuuuuuzy Lizak Serce ale serio duze jak Kierownica ha ha ha dałam to staremu na kierownice przymocowalam wejdzie rano do pracy o 5 a Tu zdziwko Walentynka z Napisem KOcham Cie hahaha
Noooo super ... napisałam [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]... zerknij wyżej [emoji12]
Didiii
Zaangażowana w BB
Noooo super ... napisałam [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]... zerknij wyżej [emoji12]
zauważyłam po Fakcie ha ha ha nie odświeżyłam ..
Byle by Ci siły starczylo na dmuchanie bo ja to córce jednego Balona nie potrafie nadmuchac czasem one sa tak twarde ze szok
Lilly40
zauważyłam po Fakcie ha ha ha nie odświeżyłam ..
Byle by Ci siły starczylo na dmuchanie bo ja to córce jednego Balona nie potrafie nadmuchac czasem one sa tak twarde ze szok
No właśnie już czuje o czym mówisz [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Wiem jak to jest te wszystkie badania przeszłam to u mie z tym starszym było ok a z młodszym poddalam się amniopunkcji bo test papa wyszedł źle i było podejrzenie o wady wrodzone to były najgorsze dwa tygodnie czekania jak zadzwonił tel i powiedziano że ok to płakałam jak dziecko ze szczęścia więc musisz się trzymać i być dobrej myśli życzę tego z całego sercaja dziękuję dobrze, przynajmniej fizycznie.. Psychicznie trochę gorzej bo muszę do piątku wytrwać do wizyty i się denerwuje
Super świetnyHej nie odpowiedziałaś mi co za niespodzianke przygotowalas dla swojego
Wiesz Lilly ja to mam takie zmienne nastroje czasem bardzo chce a czasem mówię sobie babo Ty zglupialas no Ale co z życie napiszę scenariusz jak ja to mówięBędę dmuchać balony ozdabiać sypialnie Hehehe i upieke cosik na deserek
reklama
Lilly40
Wiesz Lilly ja to mam takie zmienne nastroje czasem bardzo chce a czasem mówię sobie babo Ty zglupialas no Ale co z życie napiszę scenariusz jak ja to mówię
Masz racje życie samo pisze .... ale czemu nie pomóc by samemu o czymś zadecydować [emoji6]
Podziel się: