Jak każda z nas czasem mam lepszy dzień i myślę pozytywnie a czasem gorszy i negatywnieMasz racje życie samo pisze .... ale czemu nie pomóc by samemu o czymś zadecydować [emoji6]
reklama
Lilly40
Fanka BB :)
Jak każda z nas czasem mam lepszy dzień i myślę pozytywnie a czasem gorszy i negatywnie
Noooo dokładnie jak każda z nas .... a dzisiaj masz jeden z tych gorszych czy lepszych ????
majacyr
Piszecie o Walentynkach, a my z mężem się ostatnio mijamy. Jak wracam z pracy jego już nie ma (chodzi na noc)
Jak wychodzę do pracy to On śpi.
Może mnie obudzi z okazji Walentynek na małe co nieco [emoji12]
Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Szczerze sama nie wiem kochanaNoooo dokładnie jak każda z nas .... a dzisiaj masz jeden z tych gorszych czy lepszych ????
Piszecie o Walentynkach, a my z mężem się ostatnio mijamy. Jak wracam z pracy jego już nie ma (chodzi na noc)
Didiii
Zaangażowana w BB
Jak Was czytam to sie dołuje bo ja jeszcze nie moge sie starać
Musze gdzieś Max miesiac dwa czekać bo odstawiają mi leki na Epi i zastepują je innymi bezpieczniejsze dla Ciąży ... Czasem są momenty że mi źle ale nie poddam sie dam rade ...
I zyje z mysla ze Nowe leki nie beda szkodliwe dla mnie i moj stan sie pogorszy...
Musze gdzieś Max miesiac dwa czekać bo odstawiają mi leki na Epi i zastepują je innymi bezpieczniejsze dla Ciąży ... Czasem są momenty że mi źle ale nie poddam sie dam rade ...
I zyje z mysla ze Nowe leki nie beda szkodliwe dla mnie i moj stan sie pogorszy...
I co tam czemu nic nie piszesz?wszystko ok?Hej nie odpowiedziałaś mi co za niespodzianke przygotowalas dla swojego
Ale odwaliłam poleciałam na dół do garażu wczesniej kupiłam takie duuuuuuuuuuzy Lizak Serce ale serio duze jak Kierownica ha ha ha dałam to staremu na kierownice przymocowalam wejdzie rano do pracy o 5 a Tu zdziwko Walentynka z Napisem KOcham Cie hahaha
Czasem mi odwala na starość pomysł śmieszny ale napewno słodki hahahahah
NIE doluj się nie możesz musisz być silna kobieto pamiętaj o tym dla siebie rodziny i przyszłego maluszkaJak Was czytam to sie dołuje bo ja jeszcze nie moge sie starać
reklama
majacyr
Pomyśl o tym tak, że robisz to dla dobra maleństwa, aby miało jak najlepszy start.Jak Was czytam to sie dołuje bo ja jeszcze nie moge sie starać
Ja myślałam, że zaraz po poronieniu w czerwcu będę mogła się starać.
A tu krwotoki, anemia, szpital, zła cytologia itd. Wiele niepewności.
Teraz od gina mam zielone światło, ale jeszcze konsultacja u hematologa. Czekam już 8 mc na pozwolenie na starania, ale wierzę w to, że już niedługo
Podziel się: