reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

I zyje z mysla ze Nowe leki nie beda szkodliwe dla mnie i moj stan sie pogorszy...

Twój stan kochana się nie pogorszy ... ja dla ciąży zeszłam z antydepresantów i Ci powiem ze nie jest lekko ... ale mam w głowie ze to nie o mnie chodzi tutaj a o zdrowie dzidziusia jak się uda ... a płacz mam na pstryknięcie mogę grać w filmach realne łzy ... dasz radę i nie będą szkodliwe ani dla Ciebie ani dla dzidziusia .... trzymam kciuki

reklama
krecik75 No tak niby jestem silna ale te mysli mnie dołuja czasem :(

Majacyr
tez dostalam te zielone światło od Neurol i Ginekologa Ale strach i obawa czasem mnie przerasta :(
Potem nachodzą Myśli takie że jak bede sie starać rok dwa i nic ... ahh

Lilly40 Yhm byc może i nie bo w ciazy czulam sie znacznie lepiej jak urodziłam wszystko wrociło teraz przy zmianie leków tez nie jest najlepiej czuć tą pieprzoną Chorobę ale pokonać ją tez potrafie Walczę z Tym by nie myśleć jak narazie jest Ok i mam nadzieje ze tak zostanie.

nastepny tydzien mam dzwonic do Neuro by odstawił znowu lek bo musze miec stopniowo odsuwane by organizm nie dostał szoku i ........ ale mysle że zadzwonie jutro :p bo juz minelo 2tyg jak jestem na niższej dawce może jutro znów obniży i bedzie dobrze :) JAk sadzicie zadzwonic?

krecik75 No tak niby jestem silna ale te mysli mnie dołuja czasem :(

Majacyr
tez dostalam te zielone światło od Neurol i Ginekologa Ale strach i obawa czasem mnie przerasta :(
Potem nachodzą Myśli takie że jak bede sie starać rok dwa i nic ... ahh

Lilly40 Yhm byc może i nie bo w ciazy czulam sie znacznie lepiej jak urodziłam wszystko wrociło teraz przy zmianie leków tez nie jest najlepiej czuć tą pieprzoną Chorobę ale pokonać ją tez potrafie Walczę z Tym by nie myśleć jak narazie jest Ok i mam nadzieje ze tak zostanie.

nastepny tydzien mam dzwonic do Neuro by odstawił znowu lek bo musze miec stopniowo odsuwane by organizm nie dostał szoku i ........ ale mysle że zadzwonie jutro :p bo juz minelo 2tyg jak jestem na niższej dawce może jutro znów obniży i bedzie dobrze :) JAk sadzicie zadzwonic?
Pewnie że dzwoń i zacznij starania jak tylko to bedzie mozliwe.epiej wczesniej niż później.

U mnie zapowiada się, że Walentynki możemy spędzić miło. Mąż chyba też miał już dość atmosfery jaka tworzyła się w domu. Nie lubię co prawda załatwiać pewnych spraw przez łóżko, ale przemogłam się (A On jednak miał ochotę mnie tknąć i to chyba od dłuższego czasu). Nie lubię tej jego msciwej natury. Sama jestem uparta ale bez przesady. Czytam Wasze plany i zastanawiam się co mogłabym zaproponować mojemu.
Bardzo się cieszę że mu przechodzą te straszne fochy. Faceci niby tykac nie chcą a lepia się jak pszczoły do miodu.:-D:p

Powiem wam Dziewczyny że jesteście wszystkie bardzo silne mam pełen podziw dla Was i tak trzymać jeszcze raz życzę wszystkim dziewczynom fajnie spędzonych Walentynek .Pozdrawiam

reklama
No wlasnie tez tak mysle by dzwonic co Tydzien by to przyspieszyc a nie czekac jak Ona chce moze akurat powie że juz mam brac mniejsza dawkę ... tak zrobie Trzymajcie jutro kciuki moze sie uda

Dzwon i pytaj .... trzymamy [emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307]i czekamy co Ci powiedział/a

Do góry