reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

Witajcie Mamuśki ...
Pewnie mnie już nie lubicie ,ale cóz jak mnie ciągnie Was tu podglądać :p
Jesteście pierwsze przed którymi się otwarłam i chyba mnie tu ciągnie do Was Obserwowalam Was Caly dzień ale nie miałam odwagi napisac- czemu? hmm - Niewiem !

Miłęgo Wieczorku Wszystkim
DIdiii tu jest naprawdę miło ja też jestem od niedawna Ale tak naprawdę można tu powiedzieć o wszystkim co nas gryzie .Więc uśmiechnij się

reklama
Krecik75 - Hm no to napewno zauważyłam Właśnie że Gadacie o Wszystkim .. może jakoś się wkręce,,,

Lilly40 - no Owszem był Cieżki Wszystko mnie wkuuuuu Nie dawałam już rady funkcjonować
na sam koniec dnia Syn mi jeszcze zepsuł humor i doprawił mąż ale dała rade ogarnełam to jakos bo poszłam spać ha ha ha

A co będziesz przygotowywać?

Krecik75 - Hm no to napewno zauważyłam Właśnie że Gadacie o Wszystkim .. może jakoś się wkręce,,,

Lilly40 - no Owszem był Cieżki Wszystko mnie wkuuuuu Nie dawałam już rady funkcjonować
na sam koniec dnia Syn mi jeszcze zepsuł humor i doprawił mąż ale dała rade ogarnełam to jakos bo poszłam spać ha ha ha

Każdy może mieć gorszy dzień ... najważniejsze ze już jest Ok i wróciłaś ... fajnie ze się odezwałas ...

A co będziesz przygotowywać?
Czasem tak jest ze wszystkiego się ma dość

O kochana tylko za dlugo nie siedź bo jutro musisz mieć siłę piękna bielizna i do przodu ja też wczoraj zrobiłam jak mówiłam 8 dzień cyklu Z chłopakami zaszła w 9 i 10 dzień

No to kochana trzymam kciuki [emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307]

reklama
Do góry