reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

A u nas nie będzie Walentynek... nabroił to teraz szlaban;-) poza tym pączki były na tłusty czwartek na niedzielę sernik a dzisiaj śledzik... co za dużo to niezdrowo o_O

reklama
Hehe mój stwierdził że się odchudza....przerąbane mówie Wam ;)

Jakaś słaba dzisiaj jestem strasznie. Nawet zasnełam na chwilę :confused:

Tak, ja czekam i czekam...ponad godzinna obsuwa... to se jeszcze poczekam. Ale przynajmniej mi sie nie nudzi - wyobraźnia podsuwa ten ciagle powtarzający się wątek Greya i podwieszania... ;)

Tak, ja czekam i czekam...ponad godzinna obsuwa... to se jeszcze poczekam. Ale przynajmniej mi sie nie nudzi - wyobraźnia podsuwa ten ciagle powtarzający się wątek Greya i podwieszania... ;)

[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]to nie możesz kochana męża karać .... sama nie dasz rady [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]

reklama
8-)No i już po - jak na razie jajo płodowe 14 mm pęcherzyk żółtkowy ale nie uwidoczniono jeszcze zarodka... czyli wszystko się może zdarzyć...muszę poczekać - mam listę nadań i kolejne usg na 8 marca... hmmm

Do góry