reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

reklama
Aa ostatnio spać nie mogę, troszkę rozregulował mi się dzień, śpię przez dzień sporo, choć powinnam się zajmować domkiem, a w nocy spać nie mogę, to postanowiłam forum przeglądnąć... no ib faktycznie Walentynki jutro, coś dziewczyny organizujecie swoim partnerom/mężom?

Aa ostatnio spać nie mogę, troszkę rozregulował mi się dzień, śpię przez dzień sporo, choć powinnam się zajmować domkiem, a w nocy spać nie mogę, to postanowiłam forum przeglądnąć... no ib faktycznie Walentynki jutro, coś dziewczyny organizujecie swoim partnerom/mężom?

My idziemy do kina na greya ... później wracamy do domku na romantyczna kolacje którą przygotowuje moj Pan [emoji6]... No a później to już tylko wrrrrrrr[emoji6][emoji23][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]moj pracuje na nocki wiec będę dzisiaj wieszać baloniki i serduszka w sypialni [emoji173]️

Ostatnia edycja:
My idziemy do kina na greya ... później wracamy do domku na romantyczna kolacje którą przygotowuje moj Pan [emoji6]... No a później to już tylko wrrrrrrr[emoji6][emoji23][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]moj pracuje na nocki wiec będę dzisiaj wieszać baloniki i serduszka w sypialni [emoji173]️
A jednak Grey będzie :-D super ;)

Trochę Was poczytałam, piszę teraz z pracy ;)
Wieczorkiem do Was zaglądne co słychać, bo po pracy zmykam do kosmetyczki:cool2:
Spokojnego dnia dla Wszystkich :)

reklama
Dziękuję za rady! Udało się wbić do ginki, ale dopiero na 15:30 a tam tyle ludzi u niej ze obym do 20 weszła. A co do L4 to myślę nad tym i się waham - praca trochę jednak stresująca jest, ale główny problem to dojazd - by dojechać muszę wstawać o 4:45 jadę 1,5h pociągiem i siedzisz przybita dwoma monitorami rzadko masz szansę się ruszyć z miejsca. Powrót tak około 18 i tak to wyglada. Hmmm chyba przekonuje mnie wstawanie o 7 czy 8;-)

W tej sytuacji wzięłabym L4, chyba że chcesz zaczekać i zobaczyć jak będziesz się czuła :) Ja mam pracę od 7.30 do 15.30 , do czwartego miesiąca czułam się fatalnie, ale ze względu na komplikacje i pobyt w szpitalu pracowałam tylko do 9 tygodnia. W pracy nie mogłam wysiedzieć przez mdłości, które trwały całymi dniami, po pracy padałam na łóżko i spałam do wieczora, nawet obiadu nie miałam siły ugotować.

Do góry