reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

@annauelle wszystkiego najlepszego i byś była w ciąży!

Wszystkim nowym mamusiom życzę wszystkiego dobrego! Ale dużo napisałyście, tyle do nadrabiania... tak sobie was czytam, a fasoleczka rośnie, oby bez przeszkód, bo na razie książkowo... dobrej nocy dziewczyny
Bożenka co Ty robisz po nocach?:-D Spać trzeba- w Twoim stanie sen bardzo potrzebny:tak: dobrze widze że po 1 w nocy pisałaś :szok:
Spokojnej, nudnej ciąży.

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry wszystkim, co przyniesie dzisiejszy dzień? Czy rozwieją się wątpliwości? Czy wkręcimy se milion nowych? Życzę miłego dnia a ja trzymam kciuki, by udało mi się wbić do gina ( żeby móc spać bo co niektórzy straszą mnie tu bliźniakami ;-) Dziewczyny co radzicie - brać L4?
Dzień dobry:)Pewnie że jeśli możesz to bierz L4. Dobrego dnia:)

Może i masz racje ja odebrałam to inaczej ... i wydaje mi się ze jest troszkę jakby to napisać by nie obrazić mmmmm..... może lepiej przemilczę .... ale w tym wieku obrażanie się i fochanie to już chyba nie wypada ...
Wiesz, każda z nas jest inna.. I dobrze bo jest ciekawie;) Dobrego dnia Kochana:)

Dzień dobry wszystkim, co przyniesie dzisiejszy dzień? Czy rozwieją się wątpliwości? Czy wkręcimy se milion nowych? Życzę miłego dnia a ja trzymam kciuki, by udało mi się wbić do gina ( żeby móc spać bo co niektórzy straszą mnie tu bliźniakami ;-) Dziewczyny co radzicie - brać L4?

bierz L4...dbaj o siebie..

Hej dziewczynki widze że wczoraj jeszcze wiele się działo I dobrze aż miło się czyta I patrzy jak przybywa mamusiek I staraczek :) @annauelle spóżnione ale szczere życzenie wszystkiego najlepszego ,spełnienia marzeń @LinaEwe76 co do L4 pomyśl kochana jeśli ciąża przebiega prawidłowo I nic się nie dzieje a pracy nie masz stresującej czy aby napewno jest to dobry pomysl .Ja dzisiaj zaluje jak dla Mnie to zbytnia stagnacia I zaleganie ciaza to nie choroba ...to oczywiście moje zdanie zrobisz jak uważasz ,Ja jestem na zakazie I pewnie jak bym byla na L4 to juz bym siedziala w pracy hahahahahahhaha. Miłego dnia kobitki I samych dobrych wiadomości:)

Dziękuję za rady! Udało się wbić do ginki, ale dopiero na 15:30 a tam tyle ludzi u niej ze obym do 20 weszła. A co do L4 to myślę nad tym i się waham - praca trochę jednak stresująca jest, ale główny problem to dojazd - by dojechać muszę wstawać o 4:45 jadę 1,5h pociągiem i siedzisz przybita dwoma monitorami rzadko masz szansę się ruszyć z miejsca. Powrót tak około 18 i tak to wyglada. Hmmm chyba przekonuje mnie wstawanie o 7 czy 8;-)

Dziękuję za rady! Udało się wbić do ginki, ale dopiero na 15:30 a tam tyle ludzi u niej ze obym do 20 weszła. A co do L4 to myślę nad tym i się waham - praca trochę jednak stresująca jest, ale główny problem to dojazd - by dojechać muszę wstawać o 4:45 jadę 1,5h pociągiem i siedzisz przybita dwoma monitorami rzadko masz szansę się ruszyć z miejsca. Powrót tak około 18 i tak to wyglada. Hmmm chyba przekonuje mnie wstawanie o 7 czy 8;-)

Masz okazje odpocząć ... wyspać się wiec korzystaj ... daj znać jak po wizycie juz będziesz ... i nie martw się wszystko będzie dobrze .... najważniejsze ze już masz fasoleczke reszta to już tylko formalność [emoji16][emoji6][emoji1307]

reklama
No to zmienia postać rzeczy ...idz na L4 I ciesz się ciążą.:)

Do góry