Hej ,a ja nie jestem w ciążymaja75 a umowili cie juz na usg w celu zbadania trisomi
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
@pincze2 tak mi przykro, ściskam Cię mocno kochana...
@mambzika ja się aż za dobrze czuję w ciąży, myślałam, że będę leżeć by nic się nie stało, a tak nie dość, że pracuję, to jeszcze wczoraj odnowiłam karnet na basen i jeszcze jest ochota na partnera... byłam dziś u lekarza by sprawdzić co i jak, i jak na razie książkowo, lekarz mi nie wierzy, że mam tyle lat... chyba miłość mnie tak odmłodziła... chciałbym wam dać trochę energii, choć wiele z was przechodzi swoje tragedie, nie wiem jak mogę was wspomóc...
@mambzika ja się aż za dobrze czuję w ciąży, myślałam, że będę leżeć by nic się nie stało, a tak nie dość, że pracuję, to jeszcze wczoraj odnowiłam karnet na basen i jeszcze jest ochota na partnera... byłam dziś u lekarza by sprawdzić co i jak, i jak na razie książkowo, lekarz mi nie wierzy, że mam tyle lat... chyba miłość mnie tak odmłodziła... chciałbym wam dać trochę energii, choć wiele z was przechodzi swoje tragedie, nie wiem jak mogę was wspomóc...
Lilly40
Fanka BB :)
@pincze2 tak mi przykro, ściskam Cię mocno kochana...
Bożenko szczęście takie jak Twoje daje nam kopniaczka ze jednak może się udać ze nie zawsze jest czarno .... cieszę się bardzo ze tak się zajefajnie czujesz i oby tak do końca życzę Ci tego z całego serca [emoji6][emoji8]
Witam
Dzis niestety zaczelam krwawic i miec skurcze tak wiec nie ma juz nadzieji nawet na bete nie ide.Mam nadzieje, że obedzie sie bez zabiegu i oczysci sie samoistnie. Jestem zalamana .Pierwszy raz od 20 lat widzialam jak moj mąż płacze. Nie wiem czy probowac jeszcze raz czy potraktowac to za znak , że jednak juz nie dane mi bedzie powtórnie byc mamą.
Pincze2 tak mi przykro łącze się z Tobą w bólu...w duchu liczyłam na inne zakończenie.
Kika, Bozena, Kasiunia, Anika( jak pominęlam ktorąs z przyszlych mamulek to przepraszam)jak sie czujecie w ciaźy ????piszcie to dla nas waźne..Jestescie dla nas jak bohaterki dzieki Wam mamy swiadomosc, źe nadzieja nie gasnie i wszystkim predzej czy poźniej sie uda.Buziaki
@mambzika ja pomimo moich problemów z arytmią również czuje się bardzo dobrze ,jestem na zakazie pracy , ale aktywna fizycznie jednym słowem Jak narazie ciąża przebiega książkowo.W środe 8 mam badania genetyczne ,staram się o tym wcale nie myśleć I jestem pozytywnie nastawiona
Bozena47 tylko pozazdrościć I tak trzymaj kochana aż do rozwiązania@pincze2 tak mi przykro, ściskam Cię mocno kochana...
Ciekawe co u chrząszczyka nie moge się doczekać cudnych wieści
kasiunia76
pincze bardzo mi przykro. Liczyłam że wszystko będzie dobrze. Smutno mi że tak to się ułożyło. Trzymaj się mocno.Witam
Dzis niestety zaczelam krwawic i miec skurcze tak wiec nie ma juz nadzieji nawet na bete nie ide.Mam nadzieje, że obedzie sie bez zabiegu i oczysci sie samoistnie. Jestem zalamana .Pierwszy raz od 20 lat widzialam jak moj mąż płacze. Nie wiem czy probowac jeszcze raz czy potraktowac to za znak , że jednak juz nie dane mi bedzie powtórnie byc mamą.
kasiunia76
bomba to jesteśmy prawie w tym samym terminie. Ja mam wizytę w pn i pójdę już na zwolnienie bo licho się czuję. Tym razem dzidzia daje mi popalićW koncu się doczekałam pierwszego zdjecia zaczęłam 11 tc Tymek rosnie jak na drożdżach. Zobacz załącznik 837720
reklama
kasiunia76
Bozena muszę wziąć z Ciebie przykład. Super że wszystko idzie książkowo i masz tyle energii. Tak trzymać. Ja też myślę o basenie@pincze2 tak mi przykro, ściskam Cię mocno kochana...
Podziel się: