reklama
Lilly40
Fanka BB :)
Milego i nareszcie slonecznego dzionka dziewczyny dla Was i nie zapominajcie, ze usmiechnieta buźka to polowa sukcesu
Wzajemnie miłego dnia życzę u mnie tez słonko swieci ale jak to w uk zaraz może padać hehe .... siedzę drugi dzień w domu bo mi się do pracy nie chce chodzić .... ale jak to mówią od wszystkiego trzeba czasem odpocząć [emoji6]
Lilly40
W koncu się doczekałam pierwszego zdjecia zaczęłam 11 tc Tymek rosnie jak na drożdżach. Zobacz załącznik 837720
Gratuluje Ci z całego serduszka .... i tak do końca ciąży w szczęściu i spokoju [emoji173]️[emoji10]
Gratulacje super wieści i ma być tak do koncaW koncu się doczekałam pierwszego zdjecia zaczęłam 11 tc Tymek rosnie jak na drożdżach. Zobacz załącznik 837720
WitamPincze co u Ciebie jak sie czujesz Ty i malenstwo??????
Dzis niestety zaczelam krwawic i miec skurcze tak wiec nie ma juz nadzieji nawet na bete nie ide.Mam nadzieje, że obedzie sie bez zabiegu i oczysci sie samoistnie. Jestem zalamana .Pierwszy raz od 20 lat widzialam jak moj mąż płacze. Nie wiem czy probowac jeszcze raz czy potraktowac to za znak , że jednak juz nie dane mi bedzie powtórnie byc mamą.
Lilly40
Witam
Dzis niestety zaczelam krwawic i miec skurcze tak wiec nie ma juz nadzieji nawet na bete nie ide.Mam nadzieje, że obedzie sie bez zabiegu i oczysci sie samoistnie. Jestem zalamana .Pierwszy raz od 20 lat widzialam jak moj mąż płacze. Nie wiem czy probowac jeszcze raz czy potraktowac to za znak , że jednak juz nie dane mi bedzie powtórnie byc mamą.
Potwornie mi przykro [emoji22].... trzymajcie się łącze się z Wami w tych smutnych chwilach [emoji19][emoji8]
Pincze2 bardzo mi przykro bedzie ciężko ale trzymaj sie jakośWitam
reklama
Podziel się: